Primele bilete puse în vânzare pentru concertele Coldplay au fost epuizate. Peste 100.000 de oameni s-au înscris la presale

0
184 vizualizari
views

Nebunie totală şi bătaie pe bilete la concertele celebrei trupe britanice Coldplay în România. În primele ore de la lansarea acestora, peste o sută de mii de fani s-au pus la „coada” virtuală pentru a prinde un loc. Este un record absolut! Cum cererea a fost uriaşă, trupa a anunţat că va susţine şi al doilea concert în Bucureşti, pe Arena Naţională, însă şi biletele presale pentru acest concert s-au epuizat deja.

Goana după bilete la concertele Coldplay din Româniaa început astăzi şi, în ciuda faptului că fanii formaţiei nu pot să cumpere decât două bilete, tichetele s-au epuizat rapid. Concertul face parte dintr-un turneu european, care începe la Atena. Bucureşti va fi al doilea oraş din turul european.

Biletele din presale la concertul Coldplay 2024, epuizate

La scurt timp după ce s-a dat startul vânzării biletelor la presale pentru concertul din 12 iunie, britanicii şi-au anunţat şi al doilea concert, însă şi biletele pentru concertul din 13 iunie au fost deja epuizate.

 

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic