Primarul municipiului Codlea, Mihai Cîmpeanu, raport la un an de mandat în slujba cetățenilor

0
1.413 vizualizari
views

Primarul municipiului Codlea a făcut un raport al activității la un an de zile de când a câștigat mandatul.

Dragi codleni,
✅În urmă cu un an, pe data de 11 noiembrie 2020, am fost învestit oficial în funcția de primar al municipiului Codlea, ca urmare a rezultatelor obținute la alegerile locale care au avut loc pe 27 septembrie 2020.
🤝Susținerea dumneavoastră a fost determinantă atât pentru mine, cât și pentru colegii mei din Alianța Electorală PSD-ALDE, în obținerea postului de primar, dar și a unui număr de opt consilieri locali (Adrian Adam, Octavian Bangălă, Adriana Cîrstolovean, Marius Coste, Adrian Manole, Traian Terci, Paul Vigheciu și Nicolae Vlădău). Pentru că am pornit împreună, încă din campania electorală, acest proiect de dezvoltare a localității noastre, dar și pentru că este o persoană implicată și dedicată în problemele comunității, am considerat că domnul Ștefan Octavian Ciolan este cel mai potrivit să ocupe postul de administrator public al municipiului Codlea.
📌Spuneam atunci, 11 noiembrie 2020, următoarele: „Am încredere în echipa foarte bună pe care o am și în același timp am deschiderea de a colabora cu toți factorii implicați în acest mecanism de reprezentare a intereselor cetățenilor Codlei”. În acest sens, vă pot spune că există o colaborare excelentă cu reprezentantul PRO România în Consiliul Local Codlea, domnul Ovidiu Nedeluț, dar și cu reprezentanții USR, domnii Alexandru Săbădașu și Marius Munteanu, care au înțeles că prin dialog și intenții susținute de fapte putem reda concetățenilor noștri mândria de a fi codleni.
‼Din experiența de aproape doi ani de viceprimar cu atribuții de primar știam că munca în administrație presupune un efort susținut și că nu toată lumea va fi de acord sau va înțelege demersurile executivului codlean, însă printr-o comunicare constantă și transparentă mulți dintre dumneavoastră v-ați manifestat susținerea față de proiectele propuse pentru creșterea nivelului de trai, dar și pentru dezvoltarea pe termen scurt, mediu și lung a municipiului nostru.
🔝În acest prim an de mandat am avut atât reușite, cât și aspecte care pot fi trecute la capitolul nerealizări, însă una peste alta balanța înclină favorabil pentru proiectele pe care le-am lansat sau pe care am reușit să le implementăm deja.
👍Vă mulțumesc dragi colegi pentru munca depusă în slujba codlenilor!
👏Vă mulțumesc dragi codleni pentru implicarea dumneavoastră și vă asigur că ținem cont de părerile, sugestiile și criticile transmise pentru că doar printr-o comunicare strânsă, onestă și transparentă putem face din Codlea ceea ce ne dorim cu toții: un oraș cu adevărat european.
🙏Dumnezeu să binecuvânteze Codlea și codlenii!
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic