Primarul Mihai Cîmpeanu a intrat în autoizolare! Viceprimarul și administratorul public au preluat atribuțiunile acestuia

1
2.566 vizualizari
views

Viceprimarul Gheorghe Rișcău și administratorul public al orașului, Ciolan Ștefan, au preluat atribuțiunile primarului Mihai Cîmpeanu pentru următoarele două săptămâni, după ce acesta a fost nevoit să se izoleze.  Anunțul a fost făcut pe pagina de socializare a primarului:

”Dragi codleni,
Doresc să vă informez că începând de astăzi am intrat în autoizolare după ce fiica mea a fost confirmată pozitiv la testul SARS COV 2 – COVID 19.
În ceea ce mă privește, rezultatul testului este negativ.
În următoarele zile mă voi afla la domiciliu, în permanentă legătură cu DSP și cadrele medicale.
Chiar dacă mă aflu în imposibilitatea de a merge în această perioadă la locul de muncă, voi fi în permanentă legătură cu domnul viceprimar și domnul administrator public pentru ca activitatea din instituție să nu aibă de suferit.
De asemenea, vă rog aveți grijă de dumneavoastră și de cei dragi respectând recomandările specialiștilor.
Să ne vedem cu bine!”
 
Viceprimarul Gheorghe Rișcău îi asigură pe codleni că lucrurile funcționează foarte bine în relația cu primarul Mihai Cîmpeanu și își va duce la îndeplinire cu profesionalism și responsabilitate noile îndatoriri.
”Este important să avem o comunicare permanentă, astfel încât administrația să funcționeze impecabil, în interesul cetățeanului. În ceea ce mă privește chiar voi fi dedicat, iar primarul se poate baza pe mine!”, a spus viceprimarul Gheorghe Rișcău pentru redacția Codlea Info.
 
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. N-am inteles ce treaba are ciolan în conducerea urbei??…conform legii 215 numai viceprimarul e cel delegat, nu scrie nicăieri de administrator în lege..corpul de control al prefectului va analiza situația, este unică în țară, se încalcă legea…
    Conform organigramei city managerul e angajat al primăriei nu ales prin vot popular…
    Din cate am inteles dl ciolan a renunțat la postul de consilier local, altfel nu putea deține funcția asta…nu vă jucați cu tocul…

Comments are closed.