Primarul Cătălin Muntean despre problema câinilor de pe străzi și rezolvarea acesteia

1
1.586 vizualizari
views

În cursul zilei de 18 noiembrie, primarul Cătălin Muntean a făcut o declarație pe rețeaua de socializare facebook, legat de problema câinilor din Codlea. Așa cum și acesta spune, numărul animalelor fără stăpân a crescut îngrijorător, însă cea mai mare probelmă este agresivitatea câinilor odată cu venirea timpului rece.

Primesc tot mai multe semnale cu privire la câinii de pe străzi. Numărul acestora a crescut îngrijorător, la fel și agresivitatea lor. Doresc să informez cetățenii din Codlea că, la nivelul administrației, facem tot ce ne stă în putință pentru a urgenta finalizarea adăpostului pentru animale de pe drumul Hălchiului.

Am întâmpinat probleme cu terenul și utilitățile, dar suntem pe ultima sută de metri. Vrem ca la începutul lunii decembrie să putem începe să adunam cîinii de pe străzi pentru ca oamenii să se simtă în siguranță într-un oraș civilizat.

De ce s-a întârziat un proiect atât de important pentru Codlea, una dintre promisiunile primarului Cătălin Muntean? Se pare că proiectul a întâmpinat probleme pe parcursul derulării, începând cu terenul și terminând cu utilitățile.  Terenul nu aparținea Primăriei Codlea, iar demersurile privind intrarea în posesie au fost de durată.

Până în decembrie se va trece la ridicarea câinilor de pe străzi.

adapost animale codlea (2)
Adapost Codlea

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Felicitari ,vad si eu lucrul bine facut in tara asta ! este un inceput si un exemplu ! Bravoo

Comments are closed.