Primăria din Sfântu Gheorghe somată de Prefectura Covasna

0
2.227 vizualizari
views

După ce primăria din Sfântu Gheorghe a arborat mai multe steaguri cu ocazia zilei Ungariei și a maghiarilor de pretutindeni, Prefectura Covasna a somat administrația să arboreze tot atâtea steaguri românești. Gafa de proporții a administrației, care a vrut să pună steaguri cât mai mari și mai înalte, constă în faptul că acestea au fost puse invers, pe verticală, astfel că acestea se confundă cu steagul Italiei, nicidecum cu cel al Ungariei. Dan Tanasă, cel care a sesizat primul situația apărută la Sfântu Gheorghe, scrie pe pagina sa de facebook:

”Ungaria? Nu!!! E Sfântu Gheorghe, România. Așa arată un oraș din România condus de un individ care acționează la ordinele Ungariei. Sfidare mizerabilă în anul Centenarului Marii Uniri. Acest mod de arborare a drapelului Ungariei reprezintă o insultă la adresa românilor și o încălcare gravă a Legii nr. 75/1994. Iar această bătaie de joc are loc cu largul concurs al tuturor partidelor românești și al autorităților.”

Ce părere aveți, va arbora primăria din Sf. Gheorghe în cursul zilei de astăzi steagul românesc sau preferă să fie amendată?

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic