Primăria Codlea sub lupă

13
2.517 vizualizari
views

Cu acordul fostului primar, Popa Alexandru, noul primar Cătălin Muntean s-a instalat în biroul primăriei pentru a se familiariza cu munca în cadrul instituției până la numirea oficială care va avea loc în săptămâna 25-30 iunie.  Un fel de a spune.. În fapt, Cătălin Muntean s-a pus pe treabă și face o evaluare a funcționării aparatului de conducere al comunitătii, studiind munca fiecărui serviciu al primăriei în parte, cu fiecare contract semnat, pentru o evaluare corectă a administrării banului public. Au fost deja identificate nereguli, probleme și discrepanțe în gestionarea banilor și se caută soluții de eficientizare. Cătălin Muntean a promis ca la finalul auditului, acesta să fie făcut public împreună cu măsurile luate.

Astăzi au fost tăiați plopii uscați din cartierul Colorom sub directa supraveghere a dr. Urdea Virgil (viceprimarul cel mai probabil), existând riscul ca aceștia să cadă peste spațiul de joacă al copiilor din zonă. Acțiunea a fost efectuată de pompierii voluntari.

Totodată, au fost reluate și urgentate lucrările de îndreptare în vederea asfaltării drumului către maial prin cartierul de vile de către firma care a contractat lucrarea de asfaltare, pentru a se putea înlesni accesul autoturismelor în zona (parcare maial) la Zilele Codlei.

Tot astăzi a fost stabilită perioada în care se vor desfășura zilele Codlei, acestea vor avea loc la sfârșitul lunii iulie, în zilele de 27, 28 si 29. Se negociază la acest moment cu mai multe trupe și formații, interpreți de muzică ușoară și populară, însă este foarte probabil ca urmare a exprimării opiniei codlenilor pe grupul Codlea Info de pe facebook http://www.facebook.com/groups/CodleaInfo/ , ca pe scena din maial să îi putem asculta pe cei de la Voltaj, Andra, Ducu Bertzi, Sava Negrean Brudașcu, Nicolae Furdui Iancu și Dinu Iancu Sălăjanu cu orchestra Crai Nou.

În jurul amiezii, reprezentanți ai firmei Rolem au avut o întrevedere cu Cătălin Muntean, fiind vorba despre un proiect de 15 milioane de euro și crearea a 500 de noi locuri de muncă pentru locuitorii Codlei.

Edilul șef și-a luat angajamentul ca în cel mai scurt timp Codlea să devină albă, făcând referire la verdele inestetic în care au fost vopsite rondurile de flori și stâlpii din oraș. Vom reveni cu detalii.

Primăria sub lupă (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

13 COMENTARII

 1. Foarte frumos!

  Poate o sa se faca ceva si in Centrul Civic, respectiv strada Muntisor, nu e posibil ca o zona considerata zona 0 si cu impozitele cele mai mari sa aiba o strada ca Muntisor cu beton din 1980. Macar un covor de asfalt de 5 cm, sa nu mai rupem masinile.

  Spor la munca in continuare.

 2. frumos inceput , sa dea Domnul sa fie bine !!!!! Macar unele strazi au asfalt din „80 dar unele nu au deloc , exemplu str MIHAI VITEAZUL…..

 3. Cand are de gand Primaria sa finalizeze lucrarile incepute ( Parc , str. Horia , str. Maguri,,,) Orcum aceste lucrari sunt executate dupa conceptia unor creere de paie….adica prost….da prost..concepute….

 4. Strada Laterala este criticabil lucrata sum imperiul vechii puteri. o suprafata de aproape 2 benzi spatiul verde, iar o banda reprezinta pista pentru biciclisti, banda de circulat cu masina si in acelasi timp a devenit si banda de jucat cu mingea pentru copii. De multe ori mi-au aterizat copii in fata mea fugind dupa minge, in timp ce un spatiu de aproape 2 benzi s-a transpormat in” spatiu verde”, adica n-ai voie sa mai parchezi masina decat daca dai banutu, sau ai pile, asa cum se si vede. In plus noua canalizare e un dezastru, cand ploua, tot cacatul Codleai iese din canalizare in curte iar in baie. Hala lucrare, halal cheltuiala a banului public…tipic pedelist. sper ca noul primar sa aiba in vedere acest aspect.

 5. Vreau sa intreb si eu un om ca Ovidiu Stan care e de fapt ” mina dreapta ” a primarului daca stie ca sinbata si duminica daca te duci la o cununie la primarie nu ai voie sa folosesti WCul.Si asta nu e tot am cerut condica de reclamatii si mi sa spus ca nu exista asa ceva. Cred ca e ceva normal in ROMANIA.

 6. Ciprian, regulamentul de functionare interna in cadrul primariei tine strict de deciziile functionarilor publici (sefi) de acolo. Apreciez faptul ca faci aceasta sesizare aici, insa dezaprob modul tendentios in care incerci sa imi reprosezi mie acest lucru.

  1. Fac precizarea ca nu sunt mana dreapta a primarului asa cum sustii. Acesta are consilieri si sefi de servicii implicati in administrarea aparatului de conducere.

  2. Prerogativele mele se termina la intrarea in institutia primarului. Am aceleasi drepturi si obligatii ca oricare alt cetatean si, probabil, in locul tau as fi fost la fel de suparat pe situatia prezentata de tine.

 7. Iti multumesc ca mi-ai raspuns si fara suparare nu eu personal am zis ca esti omul primarului.Ai ” prieteni” destui care pe linga tine te perie si in spate da cu noroi.Daca am gresit cu ceva imi cer scuze.

  • Dacă am trăi într-o lume minunată, nu ar mai avea rost să ne străduim să devenim mai buni, pentru că nu ar exista termenul de comparație pentru bunătate. Lumea este așa cum e ea.

   Mărul discordiei și trufia sunt moștenite de la facerea lumii, iar trădarea și lepădarea de om, însăși Iuda, ucenicul lui Iisus și-a însușit-o.

   Pe cei mai mulți dintre apropiați îi accept așa cum sunt. Nici eu nu sunt perfect, însă încerc să îmi corectez greșelile (acolo unde se mai poate). Unde nu, trag linie și privesc cu demnitate către viitor.

   Oamenii care trăiesc pentru a-i judeca pe alții și își fac un scop din a sugruma (la figurat vorbind) alți oameni, sunt oamenii care nu au reușit niciodată să treacă ei înșiși peste propriile frustrări. Acestora le este greu sau aproape imposibil să își găsească echilibrul interior. Dar niciodată nu este timpul pierdut.

   Personal, nu mă deranjează invidia unora. Aceasta este o consecință a faptului că am realizat ceva, indiferent ce anume, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure.

   Și nu în ultimul rând, dualitatea este o caracteristică aproape firească a omului secolului nostru, fapt ce ne-a făcut să ne dezvoltăm abilitatea de ,,a citi” caractere și de a discerne. Altfel n-aș mai fi scris nimic din cele de mai sus.

Comments are closed.