Previziuni astrologice pentru 2012

0
843 vizualizari
views

previziuni astrale 2012

Principalele evenimente astrale din anul 2012 anunță o perioadă de transformări dramatice și evenimente surprinzătoare sfidând rutina și conformismul. Pășim într-o epocă neptuniană , iar imprevizibilitatea și învolburările profunde ale oceanului nu au cum lăsa loc unei navigări lipsite de griji către idealurile și visurile noastre. Lumea va continua să rămână sub spectrul crizei financiare, iar problemele economice vor constitui o înfruntare ce își va decide învingătorii prin depășirea intereselor regionale dar și prin evitarea focalizării către avantajele politice egoiste din fiecare țară în parte.

Predicții cu caracter general

În anul 2012, Uranus își duce mai departe călătoria prin sectorul Berbecului, favorizând în continuare evenimente surprinzătoare sau nemaiîntâlnite. Uranus , ,,marele ceas deșteptător”, este o planetă cunoscută grație conștientizării instantanee pe care o coboară peste noi și a predispoziției de a ne stimula revolta. Din cauza traiectoriei lui stranii și neprevăzute nu este deloc întâmplător că Uranus nu are de a face cu micile planete. Uranus ne instruiește cum să ne confruntăm cu provocările societății și să acceptam niște adevăruri inconfortabile. Mai curând decât să îi cercetăm căile, ar trebui să îi acceptăm influențele fără a ne pune prea multe întrebări. Prin Uranus în Berbec putem ține cont de autenticele diferențe dintre oamenii care ne înconjoară. Deși mereu imprevizibilă, planeta Uranus este asociată cu progresul, independența și inovarea. Chiar atunci când ne acomodăm unui ritm leneș și predictibil, Neptun ne zguduie din temelii ființa și ne deschide ochii asupra lucrurilor noi, care se pot ivi chiar atunci când ne așteptăm mai puțin. Evenimente devastatoare, declanșate de natură sau oameni, se întrezăresc de multe ori într-o astfel de conjunctură astrală.

Dacă Saturn în Balanță a păstrat până acum un relativ echilibru în lume, nepermițând o umbrire majoră a principiilor dreptății ori onestității, și a încetinit, cât și unde s-a putut, desfășurarea unor procese având tendințe năvalnice, trecerea planetei responsabilității și restricțiilor în aspect retrograd, odată cu 7 februarie 2012, nu aduce o lansare către noi și promițătoare provocări ale lumii ci, mai curând, o reexaminare și o aplecare asupra situațiilor existente, o încercare de rezolvare detaliată și atentă a problemelor încă prezente, amânate sau nesoluționate până la capăt. Criza economică obligă la această analizare și revizuire, necesară în vederea unei consolidări capabile de asigura demararea unor viitoare proiecte majore. Saturn retrograd în Balanță dă frâu liber tendinței de a ne redescoperi locul, importanța și forța, atât ca ființe umane cât și ca națiuni, lăsând să se întrezarească în 2012 o mișcare de afirmare a independenței ce poate depăși niște limite previzibile. Acest tranzit ne poate deschide ochii către șansele noastre și motivațiile adânci ale celorlalți, cu condiția de a învăța din experiențele trecutului și a purcede la o muncă asupra noastră fără nici un fel de menajamente.

Neptun pășește în sectorul Peștilor din februarie 2012 (și până în anul 2025). Printre numeroase predicții legate de acest tranzit se numără, desigur, și cea asociată cu calendarul mayaș. Din punctul meu de vedere, este vorba doar despre o nouă falsă alarmă, așa cum ne-am obișnuit adeseori în ultimii ani. Neptun este considerat, în astrologia modernă, drept guvernatorul zodiei Peștilor, cei născuți sub acest semn astral părând a fi destinați să intre în 2012 într-o nouă epocă de identificare spirituală și înțelegere a nevoilor celor din jurul lor. Atît nativii din Pești, cât și celelalte semne zodiacale vor resimți influența neptuniană de-a lungul timpului, putând chiar să nu o recunoască din cauza evoluției ei subtile și de durată.horoscope-codlea-info.ro
Visarea despre trecut, prezent și viitor este pe punctul de a cuprinde lumea, integrând oamenii într-un spațiu originar al planetei, când apele, cețurile și norii se înstăpâneau peste Terra. Peștii ne îndreapta atenția către înaintașii noștri, eforturile și experiențele lor de-a lungul vremii. Spiritul colectiv indefinit și greu de a fi recunoscut își așează astfel pecetea peste lume timp de mulți ani. Este probabil ca mai multi dintre noi să ne focalizam pe subconștientul personal, dar și pe cel colectiv. Peștii ne călăuzesc atât către visuri și coșmaruri, cât și spre compasiune ori trădare, iertare și ipocrizie. O forță acționând dincolo de puterea noastră ne arunca în mijlocul valurilor în care înveți să înoți sau pieri. Unii par a fi binecuvântați prin vise și viziuni profetice, alții sunt pe punctul de a fi răvășiti de fantomele subconștientului umanității.

Atât planeta Neptun cât și zodia Peștilor guvernează peste maree și valuri. Un val benefic ne poate împinge, pe neașteptate în fața unor șanse nesperate, ori, prin violența lui, este în măsură să ne aducă în preajma unor situații dramatice. Recunoașterea impulsurilor noastre individuale sau a celor de turmă reprezintă puncte cheie ale încadrării noastre în anul 2012.Vasul personalității noastre are nevoie de o busola credibilă și de abilitatea noastră de a cârmi prin apele destinului nostru. Epoca neptuniană în care intram în anul 2012 ne pune la încercare intuiția, explorarea straturilor profunde ale ființei, dar ne împinge și către iluzii atotcuprinzătoare și superstiții păguboase (vezi sfarșitul lumii potrivit credinței mayașe).
În același timp, pe lângă nevoia unei accentuări și năzuințe de a ne îmbogati intelegerea si cunoasterea spirituala , Neptun in Pesti aduce in lumina bolile grave ale fiintelor umane si noi metode de a le trata.Daca nu in 2012 , in acest ciclu neptunian exista sansa descoperii unor tratamente revolutionare ale unor maladii incurabile precum cancerul.

Intrarea lui Pluton in turnura retrograda pe 10 aprilie 2012 ne ajuta sa descoperim acele lucruri din viata noastra care ne trag inapoi sau ne impiedica evolutia.Poate ca ne-am lasat in voia comoditatii si permitem vietii sa treaca pe langa noi fara a mai incerca sa schimbam ceva.Impulsuri viguroase , dar neconstientizate inca , ne tulbura si ne zgandaresc in a pune capat inertiei.Astfel de tendinte sunt de natura a da nastere unor confruntari interioare si exterioare , cerand o limpezire si echilibrare benefica.Ni se sugereaza sa acordam o sporita atentie adaptarii la realitate , intrucat aspiratiile incoerente si deformate de o gandire iluzorie pot provoca grave framantari sociale , dar si prejudicii individuale.Din punct de vedere personal, Pluton retrograd in Capricorn ne sfideaza si ne poate rani tocmai pentru a ne provoca sa pasim pe o noua treapta a implinirii noastre.Responsabilitatea individuala si nevoia de libertate sunt stimulate , dar si nazuinta de a trai intr-un sistem social mult mai echitabil .
Mai ales din punct de vedere financiar , se cere o noua definire a prioritatilor , analizarea vechilor valori si adoptarea altora , noi , conforme evolutiei globale.Teme financiare stringente si mereu amanate sunt pe cale de a fi abordate cu seriozitate si rezolvate altfel decat pana acum.Dorintele si idealurile legate de bani , munca sau sistemele sociale tind sa treca printr-o schimbare profunda. Sub semnul Capricornului , invatam cum sa evoluam si sa ne maturizam din punct de vedere social.

Cuadratele dintre Uranus si Pluton din 24 iunie si 19 septembrie 2012 aduc mari si neasteptate schimbari in lume si in vietile personale .Daca Pluton semnifica universalizarea , eradicarea , transformarea si reinnoirea , Uranus intruchipeaza inovarea , revolutionarea, schimbarile bruste , originalitatea si redesteptarea.Ambele planete par a ne supune unor cutremure profunde , unor influente imprevizibile si foarte dinamice.Cuadratul dintre Uranus si Pluton indreptateste previziunea unor examene si incercari dure , cu repercursiuni adanci , avand capacitatea de a provoca durere , regrete , esecuri , frustrari , pierderi si mari pareri de rau .Nu intamplator , ultima succesiune de cuadrate dintre Uranus si Pluton este asociata cu marea criza economica dintre anii 1929 si 1933 , cu insemnate ori extreme zguduiri ale lumii politice si sociale.Cresterea somajului , criza alimentara , recrudescenta miscarilor extremiste si revoltele sociale generate de masurile drastice pe plan economic sunt numai cateva cai de manifestare a acestor cuadrate. Pe de alta parte , nu este de neglijat perspectiva unei „redesteptari” a omenirii prin mijlocirea tehnologiilor IT si a internetului , avand posibilitatea de a conduce catre o globalizare cu totul diferita de felul cum o proiectau mari magnati ai planetei.

predictii astrale-codlea-infoDupa o perioada de trecere in revista si reevaluare a lucrurilor bune si a greselilor facute pana acum , Saturn isi reia tranzitul direct in Balanta pe data de 25 iunie 2012.Continuarea sau anularea unor parteneriate pe plan global sau individual reprezinta o amprenta binecunoscuta a parcursului saturnian in semnul Balantei.Se anunta numeroase negocieri si analize fata de ducerea mai departe a unor asocieri , inclusiv in plan economic si politic.Unul din cazurile susceptibile pentru astfel de framantari pare a fi Uniunea Europeana , dar si legaturile Statelor Unite ale Americii cu zone geografice considerate pana acum aliate dincolo de orice discutii.Revenirea lui Saturn in turnura directa in Balanta semnifica necesitatea descoperirii unui nou echilibru dar, adeseori, acest obiectiv este atins dupa multe si intortocheate explorari.Sub aceasta conjunctura planetara , deciziile majore nu se pot lua rapid , ci numai dupa o temeinica reflectie.Nu sunt deloc excluse incercarile de a controla un alt om sau o entitate sociala ori politica , o predispozitie putand provoca de multe ori efecte contrare celor dorite.Realismul, dreptatea , adevarul sunt valorile ce strabat lumea ca un fier rosu , la fel ca si reciprocitatea sau beneficiile comune ale colaborarii ori parteneriatului.Falsele idealuri si egocentrismul trebuie sa faca loc cooperarii autentice , in care nu isi au loc falsele orgolii si principii.

O revarsare navalnica a energiilor inovative si a fortei intuitive este de asteptat intre 13 iulie si 13 decembrie 2012 , gratie impulsurilor trimise de aspectul retrograd al lui Uranus in Berbec.Idei noi si neconventionale ale unor indivizi sunt in masura sa aiba un impact global , oferind raspunsuri inspirate unor probleme neintalnite pana acum. Uranus are obiceiul de a-si spori influentele atunci cand este retrograd , asa ca nu are cum sa nu isi puna amprenta asupra individualitatilor sau a a liderilor lumii.In acelasi timp, in plan personal, Uranus retrograd in Berbec isi directioneaza efluviile spre o profunda investigare si analizare a aspectelor vietii intrate in stagnare si rutina. Valul de libertate si inspiratie eliberat de Uranus impulsioneaza aplecarea asupra mentalului si psihologiei , dand frau liber revoltei adanci datorate unor tensiuni acumulate mult timp in fiecare dintre noi. Cu toate acestea, impulsivitatea resimtita in astfel de vremuri trebuie , de obicei, controlata si rafinata de ratiune si simtul oportunitatii.

Din octombrie 2012 si pana in septembrie 2015 , Saturn strabate semnul zodiacal al Scorpionului , marcand profund sfera geopolitica.Masurile nepopulare , vizand austeritatea sau reducerea cheltuielilor , asociate cu revoltele sociale par a accentua tendintele imprimate de cuadratele dintre Uranus si Pluton.Conjunctura globala se intrezareste a fi marcata de cautari incoerente de redresare econonomica din partea unor natiuni , intrepatrunse cu incercarea altora de a isi pune la adapost resursele financiare sau energetice. Tentativele de revenire economica sunt pe punctul de a lovi in continuare in cei nefavorizati si pana acum , iar lucrul asta da prilejul unei instabilitati politice considerabile. Degradarea nivelului economic al oamenilor se poate reflecta adeseori intr-o intensificare a ilegalitatilor si faptelor antisociale.Nu ne vom mai aventura , ca altadata , in largirea contactelor noastre sociale, preferand adapostul sigur al mediului familial sau al unui cerc restrans de prieteni si rude. Nu sunt excluse dispute legat de bani, atat in parteneriatele de afaceri cat si in cele personale.

Sursa: godessdiana88sex1.blogspot.com

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic