PP-DD a organizat Miss Codlea 2012 la Trattoria Ristopub

1
3.929 vizualizari
views

Vineri seara, cele mai îndrăznețe și mai frumoase fete din Codlea au participat la concursul Miss Codlea 2012, eveniment care a avut loc la Trattoria Ristopub. Organizatoarea evenimentului a fost Maria Grecea, președintele PP-DD filiala Codlea, candidat pentru funcția de deputat la alegerile parlamentare.

Fetele au avut emoții, însă atmosfera creată de cei prezenți le-au făcut să depășească momentele delicate, acestea reușind în mare măsură să își pună în valoare calitățile. Evident, nu calitățile bune (ca să cităm una dintre pretendentele la titlu), care dincolo de frumusețe, zdrobită de emoție, a smuls juriului zâmbete.

Miss Codlea 2012 a fost desemnată Andreea Szabo, care și-a adjudecat titlul cu veleitatile artistice, fiind o buna dansatoare, cu frumusțea, grația, eleganța, cât și demonstrând-și latura umană, firească de altfel, a omului altruist.

Locul 2 – Larisa Toader.

Locul 3 – Alina Vieru

Miss Popularitate – Laura Lazăr

Miss Trattoria – Cozma Alexandra

Premiile au fost înmânate de către Marius Coste – candidat pentru Senat din partea PP-DD, de Ionel Fliundra – președinte PP-DD Brașov și de Maria Grecea, președinte PP-DD – filiala Codlea.

Din juriu au facut parte:

Corina Nica,

Mihaela Braniște,

Romeo Pripiș,

Roxana,

Magdalini Andreia,

Tănase Cosmin.

Iar din partea presei locale Ovidiu Stan.

Galerie FOTO

Miss Codlea 2012 (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Înainte să folosiți cuvinte „mari”, poate n-ar strica să cunoașteți și însemnătatea lor. De exemplu, cea a cuvântului „veleitate”.

Comments are closed.