Cromatica viitorului – Pentru a vedea frumusețea lucrurilor, este necesar să privești cu sufletul

0
1.071 vizualizari
views

,,Îmi place toamna, este un anotimp care îți trezește multe sentimente, melancolia în special…”

A spus-o tânăra artistă Patricia Andreea Muntean, vineri, 23 octombrie la Antena 1 – Brașov, în cadrul emisiunii ,,Dialog Integral”, invitată fiind alături de Gabriel Stan, mentorul acesteia. A cochetat și cu poezia, însă a descoperit că se exprimă cu o mai mare lejeritate atunci când mâna acesteia conturează vibrațiile unui anotimp.

Pictorii de obicei în  istoria picturii vorbesc foarte puțin. Ei sunt tăcuți și vobesc prin desen, prin creație, marturisește Gabriel Stan.  Așa este și Patricia, care are un mare potențial. Important este și climatul în care artistul își desfășoară activitatea. Pentru a vedea lucrurile și frumusețea acestora, este necesar să privești cu sufletul, iar Patricia oprește parcă timpul în loc pentru a putea contempla căderea frunzelor toamna, spre exemplu. Numai așa îți poti exterioriza sentimentele și le poți aduce la forma dorită.

Nu mai puțin de 8 lucrări expuse în Galeriile KronArt au fost deja achiziționate. De o mare sensibilitate, la numai 13 ani, Patricia Muntean a decis ca sumele rezultate să fie donate Fundației Rafael din Codlea, iar pentru a veni în sprijinul acestor beneficiari ai fundației s-a gândit ca în viitorul apropiat, la o dată pe care o va anunța, să organizeze o galerie caritabilă.

Cromatica viitorului (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic