Povestea unui tânăr din Codlea care a avut curajul de a investi în propria afacere

2
8.854 vizualizari
views

După ce a fost plecat să muncească printre străini la 19 ani și a văzut care este traiul de dincolo și a înțeles la revenirea în țară că multinaționalele din România te înregimentează pe un salariu minim pe economie, fără să ai vreo satisfacție, un tânăr din municipiul Codlea și-a spus într-o dimineață când a ieșit de la schimbul 3 că vrea să fie propriul lui șef și să facă ceea ce îi place mai mult. Flavius Butum și-a deschis propria cafenea. Ce-i dept, cu sprijinul părinților care au înțeles că fiecare tânăr trebuie să își urmeze visul, în 3 luni de zile au pus pe roate ”La Cafea”.

Cochetă, aerisită și cu mult bun gust, locația este în viziunea lui Flavius Butum locul în care fiecare își poate bea cafeaua și să se simtă ca acasă, indiferent că te afli în interior sau pe terasă. Flavius consideră că cel mai important este cum relaționezi cu musafirii, pentru că așa îi consideră pe cei care îi calcă pragul.

”Am păstrat prețurile foarte mici, iar prețul cel mai mare îl punem pe calitate. Chiar vreau ca oamenii de toate vârstele din Codlea să se simtă ca acasă și să fie mereu o atmosferă primitoare la cafenea. Modul în care relaționezi este esențial. ”, spune Flavius Butum

Cafeneaua este situată pe strada Măgurii, nr 21, și vă invităm să vă bucurați de diferitele arome ale cafelei.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

Comments are closed.