Pot fi prietenul, colegul sau ruda ta! Acceptă-mă aşa cum sunt!

0
1.005 vizualizari
views


Eveniment caritabil organizat de Fundaţia Rafael – Codlea

Sâmbătă, 1 Octombrie 2011 *** Promenada – Centrul Istoric din Codlea *** Interval orar: 11-17

Fundaţia Rafael vă invită să participaţi la evenimentul caritabil organizat în data de 1 Octombrie 2011 în promenada din centrul oraşului Codlea. Această acţiune face parte din demersurile Fundaţiei Rafael de a face cunoscută situaţia persoanelor cu dizabilităţi, de a crea o legătură între aceste persoane şi restul comunităţii şi de a strânge parteneri care să contribuie financiar şi material la susţinerea activităţilor fundaţiei.

  • Costul pentru o zi de activităţi la Fundaţia Rafael este de 30 lei/beneficiar. Tu cu cât poţi ajuta?

Prin acest eveniment Fundaţia Rafael îşi propune să strângă fonduri pentru susţinerea programului de integrare a persoanelor cu dizabilităţi desfăşurat la Centrul de Zi “Rafael” şi anume pentru acoperirea costurilor de îngrijire a beneficiarilor (transport, terapie, gustare) care ajung la 30 lei/lună/beneficiar. Încurajăm publicul să doneze 30 lei pentru ca o persoană cu dizabilităţi să petreacă o zi frumoasă la Centrul Rafael!

  • Spectacole şi activităţi interactive

Organizatorii au pregătit recitaluri de muzică, dans, precum şi o tombolă cu premii. La eveniment copiii pot confecţiona felicitări şi alte obiecte în cadrul atelierului de creativitate. Pe lângă acestea vă invităm să achiziţionaţi produse confecţionate la centrul fundaţiei: felicitări, lumânări, obiecte cusute, insigne, tablouri, magneţi etc. valorificând în acest fel munca persoanelor cu dizabilităţi, beneficiare ale Fundaţiei Rafael. Întregul spectacol va fi animat de clovnii care vor distra publicul.

  • Implică-te pentru ca noi să putem ajuta cât mai mulţi beneficiari!

Participarea la eveniment şi la ateliere este gratuită! Pentru informaţii suplimentare contactaţi:

Parteneri: Casa de Cultură Codlea, Agenţia Judeţeană pentru Persoane cu Handicap Braşov, Reţeaua de Sprijin Comunitar – CAN Braşov, Galeria Creativ, Valdoris Com.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic