Pompierii voluntari alimentează populația cu apă

6
1.335 vizualizari
views

DSC_0750 (Copy)

Pe parcursul zilei de luni, 26 august 2013, pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar Pentru Situații de Urgență Codlea, au alimentat cu apă potabilă populația orașului Codlea. Situația survenită se datorează unei defectiuni majore la rețeaua de apă potabilă o orașului, fapt ce a determinat sistarea furnizării apei și trecerea la remedierea problemei.


Pompierii raspund tuturor solicitarilor la numărul de tel: 0752.272.438

Citit mai jos ce s-a întamplat duminică noaptea…

AICI  >Codlea fără apă..<

Pompierii alimenteaza populatia cu apa(VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

6 COMENTARII

 1. Sa le fie rusine celor de la Primarie ca nu sunt in stare de o saptamana sa remedieze problema cu apa…sunt oameni care vin tarziu de la munca si nu au cu ce sa se spele.ce este de facut??buna asta…!!! sa dat astazi apa la ce ora….daca alti stau acasa si pot lua apa e bine dar unii sunt la munca si cand vin de la munca ce fac???se uita pe cer poate ploua…rusine sa va fie de neseriosi.

  • Nu primaria este cea care trebuie sa rezolve problema cu apa ci compania APA BRASOV. Ei sunt cei care au contractat o firma sa execute lucrarile de la noi din oras si sincer ei ar trebui sa aplice o serie de amenzi pentru ca mi se pare amuzanta si tragica in acelasi timp situatia ca un racord nou sa cedeze la doar cateva zile dupa ce a fost pus sub presiune. Primaria ar trebui sa ceara socoteala pentru tot ceea ce se intampla celor din Brasov. In acest moment eu nu as mai avea incredere in calitatea lucrarilor efectuate pe raza municipiului pentru ca aceasta situatie se poate repeta si in alta zona unde aceeasi firma a efectuat lucrari. Om vedea ce va fi…

   • Scrie negru pe alb, Adrian. Dar oamenii sunt prea nervosi ca sa citeasca mai mult decat titlul.

  • Lasand ironia la o parte (vorba vine), am retinut urmatorul aspect: o parte din codleni retin fantastic de repede tot ce are legatura cu zvonistica si radio-santul, insa le este greu sa inteleaga un material informativ ca cel din postarea cu apa. Cazuri in care, prin deductie logica, va trebui sa adoptam ca forma de mediatizare a oricarui comunicat oficial propaganda prin magafoane. Astfel, aceasta categorie de oameni nu va mai fi nevoita sa desluseasca o cratima sau sa inteleaga sensul unei virgule. Sa speram ca nu sunt si surzi.

   • Interesanta idee…… Mai ales ca am auzit din pura coincidenta ( se intampla sa trec pe langa doi pensionari ) o explicatie logica care m-a amuzat minute in sir asupra situatiei din orasul nostru : Se pare ca pentru unele persoane motivul pentru care orasul Codlea nu a avut apa este acela ca ” a explodat ceva in Hirosima”. Atunci omul cum nu intelege situatia, da vina pe cea mai probabila cauza a problemelor lor : PRIMARIA

 2. Asteptam sa vedem daca dupa solutionarea problemei si prostii care stau la case-sus la romani-vor avea apa dupa ora 1 noaptea.Doar platesc la fel apa ca restul lumii.

Comments are closed.