Polițiștii l-au identificat pe bărbatul care a dat foc noaptea trecută pe o stradă din Codlea

0
6.745 vizualizari
views

În urma imaginilor video publicate de Codlea Info, în care un individ coboară din autoturism la 4 dimineața și dă foc unui coș de gunoi de la intrare în cartierul Măgurii după care se face nevăzut, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Codlea, s-au sesizat din oficiu și au efectuat verificări în urma cărora l-au identificat pe individul care a dat foc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brașov, Alina Ivan, la scurt timp de la demararea cercetărilor, polițiștii au identificat persoana în cauză, aceasta fiind un bărbat în vârstă de 50 ani din municipiul Codlea, jud. Brașov.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente in care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

În mai puțin de 60 de minute, polițiștii  au identificat făptașul și au ajuns la adresa acestuia. Pus în fața probelor, bărbatul a recunoscut că el este cel din filmările surprinse de camerele de supraveghere.

Vezi aici filmarea din articolul inițial: Piroman surprins de camere video

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic