Polițiștii de la Codlea rămân liberi, dar sub control judiciar

0
5.939 vizualizari
views

Patru din cinci polițiști reținuți  de către procurori vor rămâne sub control judiciar, potrivit informațiilor puse la dispoziție de Parchetul Tribunalului Brașov. 

După coroborarea probelor s-a conturat suspiciunea rezonabilă că 4 dintre persoanele cercetate au săvârşit infracţiuni de corupţie în legătură cu funcţiile publice deţinute, respectiv agenţi de poliţie rutieră în cadrul Poliţiei mun. Codlea, iar ca urmare a acestui fapt a fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de ei şi li s-a adus la cunoştinţă actul de inculpare în prezenţa unui avocat. De asemenea, în cursul zilei de azi – 3 feb. 2023 –  după analiza condiţiilor legale, s-a dispus faţă de toţi cei 4 inculpaţi măsura controlului judiciar, stabilindu-se printre obligaţii şi aceea de a nu desfăşura activitatea de agent de poliţie rutieră în legătură cu care ar fi săvârşit faptele pentru care sunt cercetaţi.

Reamintim că persoanele cercetate beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la momentul în care instanţa se pronunţă printr-o hotărâre judecătorească definitivă.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic