Petitie Asociatia Pro Codlea-Campanie STOP abuzuri!

7
1.762 vizualizari
views

Asociatia Pro Codlea lanseaza un apel catre cetatenii municipiului Codlea in vederea semnarii petitiei, printr-o ampla campanie, astfel:

PETITIE

Pentru incetarea contractului incheiat cu firma Hi Speed Recovery, care administreaza parcarile municipiului Codlea pentru atribuirea parcarilor de resedinta in mod abuziv precum si pentru montarea ilegala a semnelor de circulatie in scopul blocarii si ridicarii masinilor.

Formularele tip vor fi distribuite in majoritatea locatiilor din oras (ex. La 2Amici, Trattoria del Zeiden, Pizza LaMax, Sala de Fitness Power Gym, Pizza Alex, Casa de amanet Grand Federal IFN, Magazinele ExoTic, s.a.m.d.)

Echipe ale membrilor Asociatiei Pro Codlea se vor deplasa in toate institutiile de invatamant (scoli, licee), dar si la casele oamenilor, pentru a instiinta toti cetatenii cu privire la campania demarata.

Petitie Pro Codlea

Tabel petitionari

Esti cetatean al orasului Codlea, ia atitudine! Semneaza petitia!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

7 COMENTARII

 1. Este foarte bine că din ce în ce mai mulţi cetăţeni conştientizează câtă nedreptate li se face şi că trebuie să ia atitudine!

  Îi felicit pe toţi cei care iau atitudine!

  Stă în puterea noastră să schimbăm lucrurile!

 2. Va multumim pentru sprijinirea acestei petitii si va informam ca pana in prezent s-au impartit peste 100 de tabele (33 de persoane/ tabel) in tot municipiul Codlea si avem deja in jur de 700 de semnaturi.
  Pana in data de 24 ianuarie 2011 ne dorim sa strangem cat mai multe semnaturi, ca la sedinta CL sa prezentam petitia.

 3. Si eu multumesc asociatiei ProCodlea ca s-a alaturat protestului meu si sustine demersurile impotriva acestor ilegalitati!
  Avem nevoie de orice sprijin in continuare!

 4. Cam tarziu au luat atitudine cei de la PRO CODLEA, conflictul a inceput acum 2 luni, dar pentru IMAGINEA LOR au iesit si ei in fata cu aceasta petitie, domnilor sa va vad in strada ca luati atitudine, este usor sa trimiti pe strada persoane pentru a aduna semnaturi, vrem fapte ca ale lui Erwin Albu.

  • Andrei, mulţumesc pentru susţinere.
   Eu apreciez foarte mult acţiunea aceasta a asociaţiei şi sper ca din ce în ce mai multă lume sau organizaţii să ia atitudine. Câteodată durează până se mişcă anumite lucruri şi este nevoie de o scânteie să înceapă să se aprindă focul. Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă să avem acea scânteie. Cel mai important acum este să avem curaj să ne revoltăm împotriva nedreptăţilor. Să sperăm că vom putea cât mai mulţi acum, indiferent de unde şi cine suntem, să ne dăm mâna în această problemă gravă a Codlei, nu doar a lui Erwin.
   Aceasta nu este şi nu trebuie să fie bătălia cuiva anume, nici a lui Erwin , nici a altcuiva, ci lupta simplă şi normală a fiecărui cetaţean pentru dreptul de a fi trataţi cu respect de autorităţi care trebuie să reprezinte interesele comunităţii, nu doar pe cele private.

   Sper într-o trezire a Codlei, avem cu toţii nevoie de ea, altfel trăim degeaba.

Comments are closed.