Peste 800 de persoane au participat la lansarea candidatului PSD, Mihai Cîmpeanu, pentru un nou mandat la Primăria Codlea

0
1.272 vizualizari
views

Peste 800 de persoane au participat la lansarea candidatului PSD, Mihai Cîmpeanu, pentru un nou mandat la Primăria Codlea, poate cea mai impresionantă lansare ca număr de participanți din județul Brașov.
Mihai Cimpeanu, actualul primar de municipiu a coalizat o adevărată forță politică, prezentă la eveniment. Discursul acestuia a fost unul deschis, sincer, direct pe sufletul celor aflați la Centrul de evenimente de la Serenity Resort. Și dacă Mihai Cîmpeanu a ridicat sala în picioare în ropote de aplauze, cireașa de pe tort a fost Cătălin Muntean, fostul primar PNL al municipiului Codlea, care l-a lăudat pe actualul edil căruia i-a predat ștafeta în urmă cu 6 ani, povestind acest lucru audienței. (vezi video) Mai tânărul Mihai Cîmpeanu a accesat fonduri europene în calitate de viceprimar și le-a implementat în numeroasele proiecte în calitate de primar.

VIDEO – Cătălin Muntean, despre Mihai Cîmpeanu

Despre fondurile europene, Roxana Mînzatu, secretar de stat la ministerul de resort și specialist în fonduri nerambursabile a apreciat că administrația condusă de Mihai Cîmpeanu este un model nu doar pentru județul Brașov, ci pentru întreaga țară. Practic, în cei 6 ani (2 ca viceprimar cu atribuții de primar și 4 ca primar) Mihai Cîmpeanu a accesat cei mai mulți bani europeni din istoria municipiului Codlea.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ