Florin Piersic, în stare GRAVĂ! Echipa medicală de la Foișor, primele detalii despre multiplele patologii asociate pe care le are

0
93 vizualizari
views

Florin Piersic a fost transferat, astăzi, la Spitalul Foișor din Capitală. Marele actor a făcut septicemie din cauza unei branule care i-a fost montată acasă, potrivit surselor Realitatea PLUS.

Medicii de la Spitalul Clinic de Ortopedie Foișor au transmis o informare în care spun că Florin Piersic se prezintă cu o stare generală gravă în urma unui sepsis cu punct de plecare de la nivelul unei proteze totale de genunchi.

Echipa medicală a anunțat că vor fi efectuate investigații amănunțite, atât de laborator, cât și imagistice, pentru a determina cea mai potrivită conduită terapeutică în cazul actorului.

În cursul zilei de astăzi, 09.05.2024, domnul Florin Piersic a fost transferat la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular București. La momentul internării, pacientul, în vârstă de 88 ani, se prezintă cu o stare generală gravă în urma unui sepsis cu punct de plecare de la nivelul unei proteze totale de genunchi. Pacientul prezintă multiple patologii asociate, dintre care cea mai gravă este cea cardiacă.

Vom efectua investigații de laborator și imagistice în urma cărora vom stabili conduita terapeutică. Vom reveni cu detalii atunci când vom avea mai multe informații”, au transmis reprezentanții Spitalului Foișor.

Surse din presă dezvăluie că legendarul actor Florin Piersic a fost internat la spital cu septicemie, o afecțiune gravă provocată, potrivit acelorași surse, de o branulă montată acasă. Se pare că actorul ar fi rămas cu branula timp de o săptămână pentru a face niște perfuzii, deși este recomandat ca astfel de dispozitive medicale să fie scoase după maxim trei zile.

Institutul Matei Balș, informații de ultimă oră despre starea actorului Florin Piersic: intervenție de urgență

Domnul Florin Piersic este stabil în acest moment, însă vorbim despre un pacient vulnerabil prin vârsta și bolile asociate. Este vorba de un proces infecțios extins, care are ca surse principale focarele de la nivelul cordului și proteza de la genunchi.

Pacientul se află în evaluare și supraveghere multidisciplinară (boli infecțioase, ortopedică, cardiologică) pentru cea mai bună abordare terapeutică.  

Domnul Florin Piersic va fi transferat în această dimineață la Spitalul Foișor, pentru tratament ortopedic. Situația medicală a pacientului face ca intervenția ortopedică să nu fie lipsită de riscuri, dar ea este absolut necesară pentru îndepărtarea sursei de infecție.

După intervenția ortopedică, pacientul va continua tratamentul procesului infecțios„, a transmis, în această dimineață, Institutul Matei Balș.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ