Pescuind peștișorul de aur pe străzile din Codlea

10
1.897 vizualizari
views

Ploile abundente din ultimele zile au inundat atât gospodăriile oamenilor din Codlea, cât și drumurile, făcănd impracticabile câteva dintre acestea. Disperarea oamenilor este cu atât mai mare cu cât nu se anunță o îmbunătățire a condițiilor meteo. Cea mai afectată zona rămâne intersecția din sensul giratoriu Hiroshima și strada Constituției, stradă pe care locuitorii nu pot nici să intre în curțile lor.

Pompierii SVSU Codlea încearcă să desfunde sistemul de colectare al apei pluviale, însă acest lucru se desfășoară cu dificultate întrucât rețeaua nu face față.

Pamfletând o situație  de care administrația locală este depășită, colegul nostru a privit partea bună a lucrurilor. Dacă tot este baltă, a plecat la pescuit, poate prinde peștișorul de aur să îndeplinească dorințele celor inundați.

Peștisorul de aur (VIDEO)

inundatii codlea (6)

inundatii codlea (1) inundatii codlea (12) inundatii codlea (13) inundatii codlea (16)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

10 COMENTARII

 1. Ai sI gasit personaju’ potrivit!! ..:)))….pot sa imi pun si eu o dorinta? In cazul in care prinde ce trebuie..:))

 2. rammstein, ai trimis un comentariu mai devreme inspre aprobare. Atacurile la persoana si injuriile nu se accepta, denigrarile de asemenea. … invatati sa va sustineti civilizat punctul de vedere.

 3. N-are rost sa facem bazinul de inot de pe Maial, mai bine promovam raftingul pe strada Constitutiei. :))))))

 4. Bine ca se propune in sedinta de Consiliu local modernizarea primariei cu o gramada de miliarde….Restul D-zeu cu mila sau dupa noi potopul!!!De cacao….asta ati ales asta veti dragi Codleni!Ce isi face omul cu mana li ce este?!

  • Ce treaba are modernizarea primariei cu inundatiile? Bai cum va treziti unii vorbind fara sa stiti. Modernizarea inseamna realizarea noului sediu al asistentei sociale, lucru care este extrem de necesar si nu are legatura cu cresterea demografica si planul urbanistic pe care nu l-au respectat si din cauza caruia avem noroiul asta pe strazi. In ultimii ani s-a construit foarte mult, iar casele au fost legate la aceeasi retea de canalizare. Ca sa spui ca e de vina primarul ales ca se infunda acum strada, trebuie sa fii foarte limitat in gandire. Problema este veche, iar unii oameni nu se mai desteapta niciodata.

 5. Domnule Stan,

  Observam aservirea dumneavoastra fata de actualul primar. Vorbiti mult in necunostinta de cauza doar de dragul de a face „gazetarie”.
  In asa-zisul municipiu Codlea, prioritatile s-au stiut dintotdeauna de catre toti indivizii perindati in fotoliul de primar. Insa, fiecare si-a inceput mandatul cu cate un business propriu. Sa fim realisti, cand tot sistemul de canalizare al Codlei este colmatat de zeci de ani, actualul edil si-a inceput demonstratia amplasand sisteme de irigatii la suprafata.Si cu cine?
  Chiar nu vezi asta domnule Stan?

  • Fiecare isi formeaza propria parere, asa ca e normal sa ti se para ca unii vorbesc de dragul gazetariei cand crezi ca aservirea acesteia este iminenta. La fel conceptul potrivit caruia fiecare dintre cei ajunsi primar fura. Daca toti edilii fura, de ce trebuie sa alegem unul de fiecare data? De ce nu renuntam la acesta? Nu renuntam pentru ca este dorinta si decizia unei majoritati care si-a pus increderea in OM. Chiar nu vezi asta?

 6. Am stat zilele trecute si am urmarit unde se duce apa de la ploaie. Simplu-suvoaie pe strazi in jos. Incepand din cartierul Magurii, ajunge fara a intalnii nici un obstacol(a se citii gura de canalizare pluviala) in calea sa. Mi-a fost lehamite sa ai urmez cursul in continuare, insa prin simpla lógica a lucrurilor, cam banuiesc unde a ajuns. Domnule Ovidiu Stan, un cred ca edililor nostri(fosti si actuali) le este cunoscut cuvantul sistematizare. Au aruncat miliarde de lei pe asfaltari electorale(da da, electorale) au bagat bani in buzunarele prietenilor si sponsorilor de partid( asta este la ordinea zilei la noi). Cine plateste toate? Noi, cetatenii, cu impozitele aberante pe care le suportam zi de zi. Si inca un amanunt, stimate domnule Stan; jurnalismul este a-V-a putere intr-un stat democratic. Ea un trebuie sa serveasca decat un singur interés:al cetateanului de rand.

  • Eu cum sa ma adresez in raspuns la cele scrise de dvs? Eu am o mare problema de principiu cu cei care nu se semneaza. Va rog sa o faceti, apoi putem vorbi despre tot ce doriti. Si da, aveti dreptate, servim interesele cetateanului, de aceea ne-am constituit ca portal de informare.

Comments are closed.