Persoane arestate preventiv, în Brașov, pentru trafic de droguri de risc și de mare risc (VIDEO)

0
919 vizualizari
views

La data de 1 februarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Braşov, împreună cu  procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Braşov, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul Braşov, la persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

Din cercetările efectuate a rezultat că persoanele bănuite ar fi oferit spre comercializare, în mai multe rânduri, droguri de risc (canabis) și de mare risc (amfetamină) mai multor persoane, din județul Brașov, pentru sume cuprinse între 40 și 900 de lei.

În urma perchezițiilor domiciliare, la locuințele persoanelor cercetate, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri și substanțe – droguri (canabis și ketamină), mai multe grindere și cântare electronice de precizie, obiecte purtătoare de urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

La data de 1 februarie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea pentru 24 de ore a 3 persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

În cursul zilei de 2 februarie 2024, judecătorul de drepturi şi libertăţi, din cadrul Tribunalului Brașov, a dispus arestarea preventivă a persoanelor, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ