Performanță inedită pentru echipa de volei fete a Liceului Teoretic Ioan Pascu

0
2.219 vizualizari
views

Luni, 22 februarie 2016, la Liceul Nicolae Titulescu din Brașov s-a desfășurat Olimpiada Națională a Sportului Școlar, faza pe județ la volei feminin.

La competiție au participat echipele de volei ale liceelor: Andrei Șaguna, Iohannes Honterus, Grigore Moisil și Liceul Teoretic Ioan Pascu.

Dacă de trei ani de zile consecutiv echipa noastră s-a clasat pe locul 2 în competiție, anul acesta s-a reușit performanța mult așteptată de obținere a locului 1 în defavoarea deținătoarelor locurilor fruntașe din anii precedenți, Andrei Șaguna și I. Honterus.

Rând pe rând, echipa Liceului Andrei Șaguna și apoi cea a Liceului I. Honterus, au fost învinse de echipa noastră, care față de alți ani și-a dorit mai mult victoria, concentrarea mai bună în setul decisiv în finala cu Honterus făcând diferența.

Componența echipei a fost: Haba Adelina, Vagner Ana-Maria, Sulugiuc Lavinia, Sulugiuc Larisa, Funigana Larisa, Smaranda Teodora și Plămadă Lăcrămioara, antrenate de către profesorul Andrei George.

Următoarea etapă a competiției se va desfășura la Târgul Mureș, reprezentând și faza zonală care se va desfășura în sistem turneu.

Le dorim mult succes fetelor noastre.

voleiLTC (2) voleiLTC (1)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic