Percheziții la Codlea în cadrul unui dosar de evaziune fiscală și delapidare

0
6.967 vizualizari
views

În dimineața zilei de 20 noiembrie polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, au pus în executare cinci mandate de percheziție domiciliară și două mandate de aducere,  pe raza județelor Brașov și Prahova, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșiriii infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare”. Este vizată și o firmă de construcții din municipiul Codlea

Din cercetări, a reieșit faptul că o societate comercială a  înregistrat cheltuieli fictive în contabilitate, în scopul diminuării bazei impozabile.

Prejudiciul estimat în cauză se ridică la valoarea de aproximativ 4.300.000 lei.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor s-au ridicat documente și se vor efectua activități procedurale, ce se impun, pentru stabilirea situației de drept.

Acțiunea, desfășurată sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, beneficiază de sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic Brașov, luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov în colaborare cu polițiști din cadrul I.P.J. Prahova..

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic