Alexandra Crivineanu, președinte Organizația Femeilor Social Democrate Brașov: Pe 24 noiembrie românii își vor regăsi sănătatea spirituală

0
958 vizualizari
views

La alegerile din 10 noiembrie românii au arătat un pronunțat spirit civic, implicându-se în viața democratică a țării. Votul lor, indiferent de candidat sau de preferințe politice, arată, mai presus de toate, dorința de implicare în asumarea unei direcții de viitor pentru țara noastră. Provocarea pe care toți cetățenii o au înainte de votul pentru turul al II-lea al alegerilor prezidențiale stă în identificarea punctelor comune cu candidații.

Șansa României pentru viitorii 5 ani este un președinte social democrat, un președinte care să asigure mai mult decât reprezentare diplomatică. Viitorul președinte al României trebuie să asigure “sănătatea spirituală” a tuturor cetățenilor, adică renunțarea la conflictele instituționale și vegherea la bunul mers al sistemelor țării.

Mai mult ca oricând, am convingerea că românii s-au săturat de 15 ani de conflict între președinții de dreapta și guvernele de altă culoare politică. Știu că toți românii vor ca președintele să lucreze constructiv cu guvernul și să fie garanția faptului că nimeni nu va îndrăzni vreodată să le ia drepturile muncite, pensiile și salariile.

“Sănătatea spirituală” a românilor înseamnă, de fapt, asigurarea confortului că România va merge bine în continuare, că viața fiecăruia dintre cetățeni va continua să fie mai bună, că instituțiile statului vor lucra în folosul cetățenilor și nu împotriva lor.

Credința mea este că votul din 24 noiembrie este un vot pentru regăsirea “sănătății spirituale” a poporului român! Am speranța că brașovenii vor vota cu inima la alegerile de duminică!

 

Alexandra Crivineanu

Președinte OFSD Brașov

Consilier local PSD

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic