Penitenciarele fac încadrări directe. Șansă oferită tinerilor foarte rar!

0
3.682 vizualizari
views

Faptul că o instituție a statului așa cum este penitenciarul face angajări din sursă externă (încadrări directe), reprezintă una dintre cele mai mari oportunități pentru persoanele care nu a ales o cariera militară chiar de la terminarea liceului. Este o șansă pe care sistemul penitenciar o oferă foarte rar, cam la 7-10 ani, iar aceasta nu ar trebui pierdută de către tinerii capabili.

Iată și oferta:

Penitenciarul Codlea, cu sediul în Codlea, str. Gării nr. 12, organizează concurs, prin recrutare din sursă externă, pentru ocuparea  următoarelor funcții vacante:

  • Ø 16 funcții de agent în sectorul operativ din care, 14 bărbați și 2 femei;
  • Ø 2 funcții de psiholog în cadrul sectorului reintegrare socială;
  • Ø 2 funcții de asistent social în cadrul sectorului reintegrare socială;
  • Ø 1 funcție de asistent medical ( farmacie).

 

Probele de concurs:

  1. a) interviu;
  2. b) probă sportivă de verificare a aptitudinilor fizice,  pentru funcțiile din sectorul operativ;
  3. c) probă practică de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului – nivelul I;
  4. d) probă practică de verificare a aptitudinilor necesare îndeplinirii atribuțiilor de serviciu (pentru funcția de asistent de farmacie);
  5. e) proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor teoretice.

 

Dosarele de concurs se pot depune până la data de 12.04.2016 – inclusiv (până la orele 1500) la sediul Penitenciarului Codlea, str. Gării nr. 12.

Informații suplimentare legate de concurs se pot obține la sediul Penitenciarului Codlea, str. Gării, nr. 12, la numărul de telefon 0268251936, int. 106 sau pe site-ul www.anp.gov.ro – secțiunea Carieră – Concursuri din sursă externă.

Pentru informaţii suplimentare desemnăm ca persoană de contact pe domnul subinspector de penitenciare Liviu Marian MATACHE – purtător de cuvânt al Penitenciarului Codlea, telefon 0741265731, e-mail liviu.matache@anp.gov.ro

pnt

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic