Partenerii tradiționali Codlea Info susțin campania Asociației Rază de Lună

0
1.198 vizualizari
views

RAZA-DE-LUNA Codlea

Partenerii tradiționali Codlea Info susțin campania Asociației Județene pentru Protecție Socială ” Rază de Lună” Brașov. Campania constă în strângerea de fonduri pentru sprijinirea Centrului de Zi “Rază de lună “ Codlea, mai precis sprijinirea celor 40 de copii beneficiari ai proiectului, copii proveniți din familii caz social. Proiectele Centrul de zi “Rază de lună” și “O șansă pentru toti copiii”, desfășurate de asociație, au ca obiective prevenirea și combaterea discriminării, marginalizării, abandonului școlar, inadaptării sociale și școlare.

În urma invitației lansată de redacția Codlea Info partenerilor săi tradiționali de a veni în sprijinul campaniei derulată de asociație, aceștia au răspuns afirmativ, în 12 ore colectând-se suma de 1100 RON. Banii vor fi folosiți pentru cumpărarea de hăinuțe pentru copii, încălțaminte și amenajarea spațiului centrului.

Mulțumim pentru sprijin: Sc. Lisad Impex SRL, Sc LIROV SRL, Ave TAXI, Zeiden Pub, Eclipsa Bar, BEST Pizza, Ela Bar (Junimea), Pizza ALEX, NYPD SECURITY, Sc ADAVA SRL, Sc Tamarind SRL

Mulțumim partenerului SC Black Stallione SRL pentru hainele toamnă-iarnă pregătite special pentru copiii cu vârste între 6 și 11 ani, beneficiari ai proiectului.

Mulțumim Vanilla Lounge & Games pentru masa de tenis (ping-pong) cu echipament complet, donată centrului de zi.
Gestul de a sprijini acest proiect este deosebit, vă mulțumim în numele copiilor pentru ajutor și sperăm să ne fiți alături și pe viitor.
Zăvoianu Vasilica
Vicepreședinte,
Asociația Județeană pentru Protecție Socială „Rază de lună” Brașovnypd-security

adava banner ave-taxi codlea best pizza lirov-promotie lisad impex logoEclipsa logo logo-zeiden pizzalex

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic