Paradă de 1 Decembrie și depuneri de coroane la Codlea

0
1.173 vizualizari
views

Administrația municipiului Codlea a organizat cu prilejul Zilei Naționale a României mai multe manifestări, printre care o paradă în centrul Municipiului Codlea și depuneri de coroane la Monumentul Eroilor Neamului. Au participat, atât reprezentanți ai instituțiilor publice din localitate, cât și ai formațiunilor politice. Mesajul transmis de către primarul Mihai Cîmpeanu:

Cu 103 ani în urmă s-a scris cea mai sublimă pagină din istoria neamului nostru prin Marea Unire de la 1 decembrie 1918, care a avut loc la Alba Iulia.
🇹🇩Să cinstim actele de curaj și de patriotism ale înaintașilor noștri și să nu uităm niciodată jertfa străbunilor pentru această țară binecuvântată de Dumnezeu.
❤Astăzi, mai mult ca oricând, avem datoria morală să iubim România cu mintea și cu sufletul, să rămânem uniți și să scriem împreună filă cu filă prezentul, onest și cinstit, pentru a avea un viitor de care să fim mândri.
🤝Tot ceea ce întreprindem în prezent trebui făcut cu responsabilitate, asumare și patriotism pentru că, în final, de noi va depinde ce viitor le pregătim copiilor noștri.
🙏Cu siguranță nu trecem prin cele mai fericite clipe, însă suntem o națiune puternică care, ca și în alte momente tulburi a existenței ei, va reuși să-și găsească drumul bun și corect către prosperitate, înțelepciune și bună înțelegere.
🤝Haideți să căutăm în memoria afectivă momentele în care un român de-al nostru ne-a făcut mândri până la lacrimi și să ne gândim că fiecare dintre noi poate fi un campion în domeniul lui de activitate.
🇷🇴Avem o țară superbă și suntem un popor cu oameni muncitori, inteligenți și cu o mulțime de alte calități, însă avem nevoie să credem mai mult în potențialul de care dispunem pentru a face din România o țară în care performanța, determinarea și seriozitatea să fie principalii vectori de progres .
❤Dragi codleni fiți mândri și demni, fiți curajoși în tot și în toate, fiți liberi și asumați, fiți puternici și nu lăsați pe nimeni, niciodată, să vă scoată Codlea și România din suflet.
🔝Nu uitați că voi sunteți motorul care face să vibreze acest loc căruia, cu drag, îi spunem ACASĂ.
💯Vă doresc să aveți parte de sănătate, să fiți fericiți, să vă bucurați împreună cu oamenii dragi și să nu vă pierdeți niciodată speranța că într-o zi, nu foarte îndepărtată, România și Codlea vor fi așa cum ne dorim.
🙏Dumnezeu să binecuvânteze România!
🙏Dumnezeu să binecuvânteze Codlea și codlenii!”
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic