Orășelul lui Moș Crăciun prin ochii elevilor

0
2.265 vizualizari
views

La începutul sărbătorilor de iarnă a avut loc întâlnirea semestrială a cadrelor didactice din Vulcan, Mina 1 Mai și de la celelalte 3 școli din Codlea, în cadrul Cercului pedagogic care s-a desfășurat la Școala Gimnazială nr.2 Codlea.

Gazdele au structurat activitatea pe două secțiuni : partea teoretică unde s-au prezentat noțiuni teoretice și exemple de bune practici și partea cea mai interesantă – cea practică, unde a fost pusă în valoare un aspect important al vieții de dascăl – creativitatea. Tema întâlnirii fiind una foarte vasta – ”Sărbători de iarnă” , elevii și profesorii de la ciclul primar din Școala Gimnazială nr.2 Codlea, au organizat  o expoziție cu produse specifice sărbătorilor de iarnă în care și-au pus amprenta talentul creativitatea , originalitatea și pasiunea unor minți și suflete care, zi de zi, lucrează împreună: școlarii și formatorii lor.

Expoziția a fost vizitată și de preșcolarii de la grădinițele din Codlea, care au venit să vadă ”Orășelul lui Moș Crăciun” în zilele de 5 și 6 decembrie 2016.

orasul_lui_mos_craciun_codlea-1 orasul_lui_mos_craciun_codlea-2 orasul_lui_mos_craciun_codlea-3 orasul_lui_mos_craciun_codlea-4 orasul_lui_mos_craciun_codlea-5 orasul_lui_mos_craciun_codlea-6 orasul_lui_mos_craciun_codlea-7 orasul_lui_mos_craciun_codlea-8 orasul_lui_mos_craciun_codlea-9 orasul_lui_mos_craciun_codlea-10 orasul_lui_mos_craciun_codlea-11

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic