Operațiune a Forțelor Speciale la Cincu

0
1.190 vizualizari
views

Un important lider de stat a fost capturat de elemente ostile, iar forțele de la operațiuni special au intervenit pentru eliberarea acestuia și extragerea în deplină siguranță.

Scenariul prevede parașutiști care se lansează în teatrul de operațiuni, unde în câmp deschis acționează forțele ostile și deschid focul. Dintr-o altă direcție apare un elicopter care debarcă militari bine antrenați din forțele speciale. Debarcări direct din elicopter, acțiune în forță, anihilarea dușmanului fiind ulterior capturat cu foc deschis din două direcții. Urmează extragerea liderului și îmbarcarea acestuia într-un al elicopter, alte două survolând zona pentru a o asigura. În teatrul de operațiuni survolează și două serii de MIG-uri.

Exercițiului multinațional al Forțelor pentru operații speciale „Carpathian Eagle 2020” s-a finalizat cu succes după o perioadă intensă de pregătire.

Au participat peste 200 de militari din Albania, Bulgaria, Grecia, Macedonia de Nord și Turcia, în cooperare cu structuri ale Ministerului Apărării Naționale cu mijloace de luptă terestre și aeriene.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic