Oficialii CJ Brașov vor negocia cu o nouă companie aeriană. Ce zboruri vor putea fi preluate de luna viitoare?

0
4.047 vizualizari
views

Conducerea Aeroportului Ghimbav speră ca de la jumătatea lui ianuarie, de când se va extinde programul obiectivului, și alte companii aeriene să vină să opereze.

Decizia conducerii companiei DAN AIR de a muta operaţiunile aeriene de pe Aeroportul Internaţional Braşov pe Aeroportul Internaţional „George Enescu” Bacău i-a luat prin surprindere pe oficialii Consiliului Județean Brașov și ai Regiei Aeroportului Ghimbav. Aceștia cred că este o decizie conjuncturală şi cu implicaţii de natură comercială, generată de imposibilitatea operatorului aerian de a asigura de la Braşov cursele deja publicate.

Conducerea Aeroportului Internaţional Braşov a avut şi are în continuare o relaţie bună cu DAN AIR – prima companie care a avut încrederea şi deschiderea să iniţieze curse pe cel mai nou aeroport al României chiar din prima zi de funcţionare, fapt pentru care îi adresăm mulţumirile noastre.
Imediat după momentul operaţionalizării Aeroportului Braşov am început demersurile pentru extinderea programului de funcţionare şi am comunicat permanent cu părţile interesate şi cu factorii de decizie pe această temă, în vederea identificării unei soluţii cât mai rapide, care să vină în sprijinul companiilor aeriene interesate să iniţieze sau să extindă activitatea operaţională pe Aeroportul Braşov şi implicit al pasagerilor noştri”, au asigurat reprezentanții aeroportului brașovean.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ