Oameni frumoși pentru un eveniment special – Balul Colegiului Farmaciștilor

0
9.313 vizualizari
views

Sâmbătă, 4 martie, farmaciștii din județul Brașov s-au reunit în cadrul celui mai important eveniment al anului – Balul Farmaciștilor.

La început a existat ideea, o idee care a prins viață și care s-a concretizat într-un eveniment caritabil așa cum știu farmaciștii să organizeze. Scopul deja cunoscut a avut pe de o parte sărbătorirea doamnelor și domnișoarelor cu ocazia zilei de 8 Martie, dar și susținerea persoanelor cu dizabilități din centrul de la Codlea, aflat sub umbrela Fundației Rafael. Despre acești oameni spunea mai deunăzi un bun coleg și amic, Claudiu Ștaier, președintele fundației, că beneficiarul Fundației Rafael poate fi prietenul, colegul sau vecinul tau și că este firesc să îl acceptăm așa cum este, ca pe o persoană normală. Gândul acestuia a devenit și motto-ul fundației pentru care depune atât de mult suflet alături de angajați și voluntari. De apreciat este faptul că, deși susținută de comunitatea locală, fundația a găsit puterea de a se autofinanța într-o mică măsură, realizând lucrări și obiecte de artizanat pe care le comercializează cu diferite ocazii. 

Sufletul balului caritabil de la Tess a fost președintele Colegiului Farmaciștilor, doamna Mirela Zamfirescu, femeie, soție și mamă, care s-a implicat în detaliu pentru a oferi atât colegilor cât și sponsorilor și partenerilor o seară deosebită, alături de Farm. Roșculeț Raluca – vicepreședinte, Farm. sp. Proca Aida – vicepreședinte, Andra Ioniță – secretar general și Farm. Stoian Claudia Ioana. Au onorat cu prezența vicepreședinte Colegiul  Farmaciștilor din România – Farm. Nicoleta Radu, vicepreședinte Colegiul Farmaciștilor din România – Dr.Farm. Răzvan-Mihai Prisada, iar din partea Casei de Asigurări de Sănătate Brașov: Dir. Executiv Adjunct Medic Șef Camelia Popa.

 

Niciun eveniment caritabil nu își poate atinge scopul fără susținerea unor oameni de bine. Sponsorii Balului Farmaciștilor au fost: Zdrovit, Biofarm, Krka, Medi Plus, Worwag, Farmexpert, Terapia, Farmexim, Antibiotice Iasi, Boiron, Ariete Atelier, Desirette Beauty Lounge.

Un moment deosebit al balului l-a constituit prezentarea de modă, o colecție  de rochii pe care publicul prezent le-a admirat, modele surâzând precum florile din această primăvară, prezentate de un profesionist media în persoana doamnei Cornelia Crevean. Și cum lucrurile frumoase trebuiesc transmise publicului larg, s-au alăturat scopului caritabil al balului reprezentații media locali. Nu a trecut neobservată Alexandra Crivineanu, o prezență agreabilă. Sumele de bani colectate în urma tombolei au fost direcționate către beneficiarii Fundației Rafael. Au întreținut atmosfera trupa Ză Band, o trupă care promite mult și Dj Jipy.

Noua structură a Colegiului Farmaciștilor Brașov este următoarea:

Biroul executiv
Farm. Zamfirescu Mirela-Delia – președinte
Farm. Roșculeț Raluca – vicepreședinte
Farm. Stoian Claudia Ioana– vicepreședinte
Farm. sp. Proca Aida Mihaela – vicepreședinte
Farm. Ioniță Andra – secretar general

Consiliu
Farm. sp. Bartha Veronica
Farm. sp.Petrisoru Carmen
Farm. Găbudeanu Laura Georgiana
Farm. Kovacs Kinga
Farm. Mardale Sânziana
Farm. Nicoara Maria Cristina
Farm. sp. Tiut Dorina Mariana

Farm.Marica Teodora

balul_farmacistilor (3)b_farmacisti balul_farmacistilor (5) balul_farmacistilor (6) balul_farmacistilor (7) balul_farmacistilor (8)balul_farmacistilor (1) balul_farmacistilor (2) balul_farmacistilor (4)

Balul-farmacistilor-bv (2) Balul-farmacistilor-bv (1)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic