O mână de ajutor la deszăpezire este întotdeauna binevenită

0
1.173 vizualizari
views

O mână de ajutor pentru deszăpezire este întotdeaua binevenită, dar când ai un parc întreg de utilaje, lucrurile se schimbă substanțial. Am recunoscut cu ușurință utilajele de la PENEȘ pe străzile municipiului Codlea. Se mișcau precum furnicile eliberând drumul și făcând mormane de zăpadă, pe care apoi le încărcau în basculante. Nu mică ne-a fost mirarea. Sigur că am apreciat gestul edilului șef de a da o mână de ajutor prin punerea la dispoziție în folosul oamenilor a utilajelor de la firma a cărui patron este.

Dar în același timp se naște un mare semn de întrebare. Unde sunt utilajele de la Serviciile de Gospodărire Comunală Măgura, serviciu care trebuia să se asigure de buna desfășurare a lucrurilor? Pentru că, dincolo de aspectul pozitiv în ce privește inițiativa lui Cătălin Muntean, treaba asta cu factorii responsabili de la SG Măgura îmi pare un soi de Cooperativa Munca În Zadar și nu este pentru prima dată.

Și mă întreb retoric, dacă nu aveam un primar cu resurse alternative, ce făceam? Așteptam să vină cetățeanul păsător cu lopata?

VIDEO – Deszăpezire Codlea

deszapezire-codlea (1) deszapezire-codlea (9) deszapezire-codlea (10) deszapezire-codlea (14)

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic