O mamă cu doi copii riscă să rămână pe drumuri

0
1.954 vizualizari
views

Abandonată de soț, cu doi copii minori, Ionela Gavrileac locuiește cu chirie de 13 ani, iar 31 martie 2023 este ultima zi în care oficial are un acoperiș deasupra capului.

„Sunt mama a doi copii. Fostul meu soț este plecat în străinătate de opt ani, însă nu se interesează de copii, nu le trimite pensie alimentară, nu le trimite cadouri și nici măcar nu îi sună de ziua lor. Eu am locuit singură cu chirie timp de 13 ani, iar în momentul de față trebuie să evacuez camerele pentru că proprietarul dorește să vândă locuința. Mi-am căutat o altă chirie, însă nu am găsit. Am putea, cu acordul vecinilor, să construim două camere. Un om cu suflet mare a reușit să strângă deja niște donații și dorește să mă ajute să am o locuință pentru mine și copiii mei”, a spus Ionela Gavrileac.

În sprijinul acesteia au venit deja mai mulți oameni cu suflet mare, dar și Primăria Moldovița care a pus la dispoziție un teren pe care să se construiască o nouă locuință. Până acum s-au găsit o parte dintre cele necesare, însă mai este nevoie de BCA sau cărămidă, ciment pentru zidire, fier beton pentru armare, glet, vopsea lavabilă, parchet laminat, gresie, uși de interior, centrală pe lemne, fosă septică și electrocasnice.

Cei interesați să ajute trebuie să știe că nu se doresc donații în bani, ci se pot comanda cele necesare, sau pot fi aduse personal. Pentru mai multe informații puteți apela numărul 0753151688 – Andrei Alin Cotiga

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic