Municipiul Codlea, gazda unui eveniment sportiv de excepție!

0
833 vizualizari
views

Municipiul Codlea găzduiește, în acest weekend, “Cupa ATS Tyson”, competiția de kickboxing cea mai cunoscută din județul Brașov.

Aproximativ 200 de sportivi, din toată țara, sunt așteptați pentru a se lupta în cadrul evenimentului sportiv organizat pe data de 25 martie, în Codlea.
Unul dintre cei mai bine cotați sportivi ai evenimentului va fi codleanul Alexandru Popescu, care în acest moment are un palmares de 30 de meciuri câștigate la amatori și 4 meciuri, de kickbox, disputate la profesioniști, în cea mai cunoscută promoție din România “Colosseum Tournament”, ce se poate viziona pe DigiSport și international, în 80 de țări de pe 4 continente, pe FightBox.

De asemenea, alți doi codleni vor simți emoțiile de a se lupta la ei acasă, Samir Ferdelași și Miron Darian. La “Cupa ATS” vor fi meciuri atât de fete cât și de băieți, vârsta minimă de participare fiind de 7 ani, iar cea maxima de 35 ani.  Evenimentul sportiv se va desfășura la Sala de Sport ce aparține de Școala Gimnazială nr 3 din Codlea și va începe la ora 10.
Intrarea este liberă.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic