O lacrimă alături de EMMA – Ziua părinţilor de îngeri (ediţia a cincea)

0
1.018 vizualizari
views

Duminică, 27 mai 2012, la orele 17.30, Părinţii de Îngeri, apropiaţii acestora şi simpatizanţii E.M.M.A., au aprins lumânări şi au înălţat la cer baloane colorate simultan, în 15 oraşe din România (Bucureşti, Baia Mare, Braşov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanţa, Dej, Galaţi, Iaşi, Mangalia, Piteşti, Satu-Mare, Sibiu, Târgu Jiu şi Timişoara) şi în 5 oraşe din afara ţării, respectiv în Anglia (Londra, Harlow (Essex)), în Franţa (Jossigny si Bastia) şi în Spania (Toledo).

,,Încercăm, şi în acest mod, să oferim părinţilor care au trecut prin drama pierderii unui copil, suportul emoţional de care ştim că au nevoie, indiferent de circumstanţele care au marcat această tragedie, deoarece niciun om nu trebuie să treacă singur prin aşa ceva! O vorbă bună spusă cu sinceritate, poate face diferenţa majoră între un suflet chinuit şi un om pe cale să accepte încercările vieţii.” – sursa: Organizaţia EMMA

Doamnele Corina Odolean şi Liliana Stanciu s-au ocupat de organizarea ceremoniei din Parcul Central Titulescu Braşov.

,,Dragostea față de viață ne-a unit într-un ritm comun, într-o bătaie de inimă pe aceeași frecvență, într-o energie emanată pe aceeași vibrație, într-o licărire și scânteie din privire, comună tuturor.

Faptul că am fost parte din acest mare MOMENT ce a unit oameni și inimi, ne-a făcut să redeșteptăm în noi ceea ce credeam uitat. Faptul că suferința e parte a vieții, nu numai că evitarea ei poate fi la fel de dăunătoare ca și ascunderea ei în spatele ușii, ci că ÎMPREUNĂ, nu doar depășim suferința, ci INVADĂM SUFLETUL CU DRAGOSTE, CU IUBIRE, ȘI ASTA NU POATE FI COMPENSAT DE NIMIC ALTCEVA MATERIAL.
Mulțumim, Bianca Brad, pentru șansa pe care ne-ai oferit-o să fim bucățică din acest mare lanț al uniunii de inimi pe care tu l-ai inițiat,
Mulțumim Organizatia E.M.M.A pentru profesionalismul și sprijinul oferit pe traseu,
Mulțumim voluntarii Emma pentru spiritul viu și flacăra nestinsă pe care ne-ați transmis-o nevăzut și noua, și
Mulțumim voluntarilor , copii noștri fideli fără de care nu am fi nimic din ce suntem.
Mulțumim VIAȚĂ, că ne-ai oferit șansa de a fi acum aici, și mâine oriunde vei crede tu că este mai bine.” (sursa: Asociaţia Sprijin pentru Viaţă).

Cu durere şi compasiune faţă de suferinţa părinţilor copilaşilor urcaţi la ceruri, vă invităm să vizionaţi cele două părţi ale tulburătorului reportaj numit PREA MULŢI ÎNGERI!

Partea I – http://inpremiera.antena3.ro/reportaje/prea-mul-i-ingeri-101.html

Partea II a reportajului ” Prea multi ingeri” – http://inpremiera.antena3.ro/reportaje/suflete-pustii-102.html

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic