NYPD SECURITY – Cursuri de formare profesională „Agent de securitate”

0
2.266 vizualizari
views

nypd-security-codlea

Compania NYPD SECURITY este autorizată să organizeze cursuri de calificare pentru „Agent de securitate”. Acesta se finalizează cu examen de absolvire și Certificat de Calificare/absolvire, recunoscut la nivel național de către instituțiile abilitate.

Cursul de calificare ,,Agent de securitate”

– Durata cursului – 90 zile.

– Documente necesare înscrierii la curs: copie BI/CI, copie certificat de naștere, copie diplomă de studii (minim învățământ general obligatoriu), cazier judiciar, adeverință medicală, aviz psihologic.

– Programul de desfășurare este flexibil, se adaptează în funcție de cerințele de conținut și de orar ale beneficiarului. Corpul didactic este alcătuit din formatori cu o vastă experiență educațională cu adulții.

Examenul de absolvire constă în două probe:

  • examen teoretic scris (test grilă);
  •  examen teoretic oral (pe bază de bilet); Dupa promovarea examenului, absolventul primește Certificat de Calificare Profesională eliberat de NYPD SECURITY, recunoscut de Ministerul Muncii, Solidarității Sociale și Familiei și  de către Ministerul Educatiei, Cercetării, Tineretului și Sportului. În baza Certificatului de calificare obținut, DGPMB – Serviciul Ordine Publică eliberează cursantului atestatul profesional.

Cursurile se vor desfășura la Școala Gen. nr. 2 Codlea începând cu 3 septembrie, în fiecare zi de marți și miercuri, orele 17.00

Relații la telefon 0721 49 49 90

Perioada înscrierilor se prelungește până la 15 octombrie. Relații la telefon 0721 49 49 90

ATENȚIE! Se caută și cursanți femei!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic