Noaptea Albă a Galeriilor la Codlea

0
972 vizualizari
views

Municipiul Codlea, prin Muzeul Tradițiilor Codlene, participă și anul acesta, pentru a doua oară, la evenimentul intitulat „Noaptea Albă a Galeriilor”, ce va avea loc vineri 11.10.2019, începând cu ora 17:00 și până la ora 23:00.

Noaptea Albă a Galeriilor este un proiect inițiat de Asociația Ephemair începând cu anul 2007, care își propune să dezvolte proiecte culturale destinate promovării artei contemporane românești și internaționale, acțiuni care vizează creșterea vizibilității acesteia în rândul publicului larg.

Evenimentul se desfășoară la nivel național în 14 localități din țară, respectiv: Alba-Iulia, Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Miercurea Ciuc, Petrila, Reșița, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara.

În cadrul acestui eveniment, va putea fi admirată expoziția de fotografie etnografică și port tradițional brănean din patrimoniul textil zona Bran-Moieciu-Fundata, cu titlul „Comorile lăzilor de zestre din Poarta Carpaților”, organizată de Centrul de Ecologie Montană și colecționar d-na Ionela Bran.

Muzeul Tradițiilor Codlene participă la acest proiect alături de alte 14 locații din Brașov, galerii, spații alternative, hub-uri creative și ateliere de creație.
Programul orașelor participante la programul Noaptea Albă a Galeriilor NAG cu locațiile aferente, poate fi urmărit pe site-ul www.noapteagaleriilor.ro/ro/2019.

Vă așteptăm cu drag să descoperiți în comorile lăzilor de zestre, piese unice de o frumusețe aparte.
Intrarea este liberă!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic