Muzica de fanfară a răsunat peste orașul de la poalele Măgurii, la cea de a IV-a ediție a Festivalului Național al Fanfarelor

0
1.020 vizualizari
views

În zi de sărbătoare, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, fanfarele prezente la Festivalul Național al Fanfarelor au dat deșteptarea locuitorilor orașului, concertând în mai multe cartiere și invitând codlenii să ia parte la spectacolul pregătit pentru aceștia în promenada Codlei.

Devenit tradiție, festivalul s-a bucurat de prezenta unor fanfare de prestigiu, care a debutat cu parada tradițională și a continuat cu recitaluri pe scena instalată lângă cetatea fortificată, în promenada orașului. Publicul a aplaudat prestația fiecăreia în parte, iar organizatorii au oferit diplome și cupe de participare.

Parada a fost una dintre cele mai frumoase. Revenim cu mai multe momente filmate și vă invităm să urmăriți parada fanfarelor.

FestivalulNationalAlFanfarelorCodlea (1) FestivalulNationalAlFanfarelorCodlea (2) FestivalulNationalAlFanfarelorCodlea (3) FestivalulNationalAlFanfarelorCodlea (4) FestivalulNationalAlFanfarelorCodlea (5) FestivalulNationalAlFanfarelorCodlea (6) FestivalulNationalAlFanfarelorCodlea (7) FestivalulNationalAlFanfarelorCodlea (8) FestivalulNationalAlFanfarelorCodlea (9) FestivalulNationalAlFanfarelorCodlea (10) FestivalulNationalAlFanfarelorCodlea (11) FestivalulNationalAlFanfarelorCodlea (12) FestivalulNationalAlFanfarelorCodlea (13) FestivalulNationalAlFanfarelorCodlea (14) FestivalulNationalAlFanfarelorCodlea (15) FestivalulNationalAlFanfarelorCodlea (16)

Galerie foto completă pe pagina de facebook CLICK AICI

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic