Muzeul Tradițiilor Codlene împlinește 3 ani de activitate

0
1.030 vizualizari
views

Pe 13 mai se împlinesc 3 ani de la momentul în care Muzeul Tradițiilor Codlene și-a deschis pentru prima oară larg porțile, așteptând cu bucurie a dezvălui prin exponatele sale, partea din istoria deosebită a locului. Se întâmpla în 2016…

În toți acești ani frumoși, petrecuți cu entuziasm și multă muncă, ne-am bucurat nespus de vizita a 16.420 de persoane, dintre care mai mult de jumătate au fost vizitatori din afara localității și a țării, având plăcuta surpriză ca mulți dintre aceștia să fie din diverse colțuri ale lumii. – se arată într-un comunicat pe pagina oficială a muzeului.

Deși inițial Muzeul a găzduit o singură expoziție permanentă, după amenajarea parterului și etajului din anul 2017, au fost inaugurate încă 5 expoziții cu caracter permanent, în prezent toate fiind deschise publicului.

Pe parcursul acestor ani, au fost găzduite 18 expoziții cu caracter temporar în sala special amenajată la etajul muzeului, având tematici diverse: artă fotografică, pictură în ulei pe pânză, pictură pe sticlă, ceramică arsă, sculptură în lemn și piatră.

Activitatea muzeului din cei 3 ani, se reflectă în mesajele frumoase scrise de turiști în cartea de onoare a Muzeului, în recenziile postate în mediul online, dar mai ales în mulțumirea și recunoștința exprimată de cei care au avut ocazia să îl viziteze.

”Mulțumim tuturor celor care ne-au trecut pragul în toți acești ani minunați, tuturor partenerilor care au expus în acest muzeu și celor care au donat bunuri, d-lui Director Pepene Nicolae pentru implicarea și sprijinul acordat în amenajarea expozițiilor și mai ales colectivului care cu atâta dăruire și iubire față de valorile locale, transmit vizitatorilor dorința de a povesti despre noi și de a se reîntoarce”.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic