Municipiul Codlea promovat la Bruxelles

0
3.806 vizualizari
views
 

La invitația Consiliul Județean Brașov, Municipiul Codlea va participa în data de 29.04.2018, la Bruxelles, prin prezența unei persoane din cadrul Serviciului Promovare Centru Istoric, alături de reprezentanți ai altor destinații turistice din județ, pentru promovarea valorilor patrimoniale locale și integrarea municipiului Codlea în circuitul turistic național și internațional. 

Evenimentul intitulat „Primăvara Românească la Bruxelles”, este organizat de Casa de Cultură Belgo-Română Arthis, anual în luna aprilie și urmărește să facă cunoscut patrimoniul cultural și natural din județele românești la nivel internațional, promovând astfel România. La acest eveniment, participă prin rotație câte un județ, anul acesta fiind rândul județului Brașov, ca destinație turistică de excelență. 
Evenimentul este conceput sub forma unui târg de promovare, în cadrul căruia au loc manifestări cultural-artistice, prezentări turistice și de produse locale alimentare și meșteșugărești din județul invitat.
Din Codlea vor mai participa și reprezentanți ai Fundației Rafael, dar și interpreții de muzică populară Adam Lorena și Adam Radu.

https://www.facebook.com/MuzeulTraditiilorCodlene/

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic