Momente deosebite și pentru elevii Liceului Teoretic Ioan Pascu în săptămâna Școala Altfel

0
1.215 vizualizari
views

Elevii  Liceulului Teoretic Ioan Pascu au avut o săptămână plină. Clasele a VI-a au vizitat Muzeul de Artă, Biblioteca Județeană „George Barițiu” Brașov (Secția Limba engleză și Alianța Franceză), Facultatea de Silvicultură și Exploatări Forestiere, colecțiile de Cinegetică, Păsări și Insecte.

Totodată au făcut și vizite „de lucru” în Codlea la Fabrica „Țesătura” și la Remiza de Pompieri. Dacă la fabrica de confecții personalul muncitor a oferit copiilor o imagine de ansamblu asupra activitații pe care acesta o desfățoară, la remiza de pompieri copiii au înțeles că pompierul trebuie să aibă două calități esențiale: curaj și altruism. Elevii au fost încântați să descopere lucruri noi și să își îmbogățească bagajul de cunoștințe. Aceștia au fost însoțiți de diriginții prof. Moldovan Viviana si prof. Maroti Corina.

Alianta_Franceza_2 (Copy) Bibliot_Engleza (Copy) Facult_Silvic (Copy) Facultat_Silvic (Copy) Muzeul_Arta (Copy) Muzeul_Arta_2 (Copy) P1050639 (Copy) Pompieri_Codlea (Copy) Pompieri_codlea_2 (Copy) Pompieri_Codlea_3 (Copy) Tesatura_Codlea (Copy) Tesatura_Codlea_2 (Copy)

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic