Minor din Codlea, dat DISPĂRUT

0
1.937 vizualizari
views

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează verificări pentru identificarea unei persoane dispărute, după ce au fost sesizați cu privire la faptul că minorul Cazacu Alexandru-Marian, în vârstă de 17 ani, a plecat voluntar de la locuința sa din municipiul Codlea, județul Brașov, în data de 12.05.2023, în jurul orei 17.44, fără a se cunoaște destinația și fără a mai reveni până în prezent.

Acesta are următoarele semnalmente: înăltimea de aproximativ 1.85 m., greutatea de aproximativ 95 kg, constituție atletică, păr scurt, de culoare șaten, ochii căprui, fața ovală, fără semne particulare.

La momentul plecării, tânărul era îmbrăcat cu geacă kaki-maro, hanorac cu glugă, negru, pantaloni de culoare neagră, pantofi sport, negri, marca Adidas, și purta un rucsac negru, cu inscripția Puma.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la tânărul în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic