Mihai Cîmpeanu, primarul ales al municipiului Codlea, a depus jurământul

0
1.162 vizualizari
views

Mihai Cîmpeanu, primarul ales al municipiului Codlea, a depus jurământul. Tot astăzi a fost învestit și Consiliul Local.

”Astăzi am fost învestit oficial în funcția de primar, o onoare, o mândrie și o mare responsabilitate, misiune pe care am jurat să o duc la îndeplinire cu respect față de codleni și Codlea, cu dorința și puterea de a produce schimbarea în bine a urbei noastre.
 
M-ați învestit cu încrederea voastră, ați ales ca eu să fiu acela care va construi viitorul Codlei și al codlenilor în următorii 4 ani și pentru asta vă mulțumesc și fiți convinși că nu vă voi dezamagi! Fie ca acest moment solemn să fie piatra de temelie a unei administrații bune și performante.
Am încredere în echipa foarte bună pe care o am și am deschiderea de a colabora cu toți factorii implicați în acest mecanism de reprezentare a intereselor cetățenilor Codlei. Avem mult de lucru. Mă voi axa pe fapte și pe generarea de proiecte bune și importante pentru oraș și voi depune toate eforturile pentru ca alianța cu care am câștigat încrederea dumneavoastră să fie cel mai bun
lucru care s-a întâmplat în ultimii ani în administrația locală.
 
Trebuie să fim un exemplu de eficiență, performanță și calitate, așa cum am demonstrat deja în campanie că suntem.
Voi rămâne aproape de dumneavoastră și voi face tot ce stă în puterea mea să fiu un primar bun. Așa să-mi ajute Dumnezeu!
Dumnezeu să binecuvânteze Codlea!” – Mihai Cîmpeanu
 
P.S. Viceprimarul nu a fost ales în cursul zilei de 11 noiembrie, urmând ca acesta să fie votat de către consilieri la prima ședință a Consiliului Local.
 
VIDEO – ÎNVESTIRE PRIMAR ȘI CONSILIU LOCAL CODLEA

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic