Micii artişti de la Şcoala Generală 3 Codlea

4
2.355 vizualizari
views

,,Artişti în devenire‎” este denumirea dată mai în glumă, mai în serios clasei a II-a de la Şcoala Generală 3 Codlea.

Din dorinţa de a confecţiona cu propriile mânuţe mărţişoare pentru mămici, elevii au început să se întâlnească la şcoală în fiecare sâmbătă, între orele 10 şi 12.

Copiilor le-a plăcut foarte mult această idee şi apoi au propus să se întâlnească şi duminica, apoi au cerut să se prelungească programul. Au realizat mărţişoare din cercei, felicitări prin tehnica numita quilling.

În a treia săptămână din martie 2012 au participat la simpozionul ,,Tehnici de lucru‎” din Oradea şi acum pregătesc o expoziţie cu operele lor pentru ziua şcolii. Vor face ouă colorate decorate cu margarete din orez. Alte ouă vor fi ornate cu flori din hârtie făcute prin quilling.

,,Merg sâmbăta cu ei la şcoală, mă bucur alături de ei. Îi învăţ tot ce ştiu, apoi ei mai vin cu idei, doamna învăţătoare la fel. Ei vor duce mai departe totul, înmulţit de mii de ori.‎”, ne mărturiseşte mămica lui Flavius, doamna Emilia Grigoroiu.

Totul a fost o joacă la început. Mulţumim părinţilor care participă alături de micuţi pentru susţinerea morală şi materială. Familiile copiilor implicaţi în acest proiect doresc să mulţumească pe această cale doamnei învăţătoare Marilena Adam care din dragoste pentru copii a ales să vină şi sâmbăta la şcoală!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

4 COMENTARII

  1. Felicitari artistilor in devenire!!! Spor la treaba si sa realizati mici opere de arta cu manutele voastre!!!

  2. Sunt convinsă ca „micii artişti” ai Şcolii Gen. 3 vor fi la înălţime şi mâine la Ziua Şcolii.
    Felicitări d-nei Adam M. şi la mai mare!
    În virtutea faptului ca sunt psiholog în şcoală afirm cu tărie că cei care îşi propun obiective clare le şi ating. Aşa este şi cu d-na Adam M,

  3. Bravo!va felicit o vacanta cat mai buna si fericita. mie dor de voi .maria.fosta voastra colega, cheptea maria iana.pupicii.

Comments are closed.