Marius Toanchină: PSD, partidul care a aplicat principiul ,,Fără Penali în Funcții Publice”

0
645 vizualizari
views

Pe listele PSD pentru alegerile parlamentare nu se află nici măcar o persoană trimisă în judecată.

Avocatul Marius Toanchină, candidat la Senat din partea PSD Brașov, susține că, din punct de vedere politic, Partidul Social Democrat a împlinit deja voința exprimată de români la referendumul ”Fără penali în funcții publice!”.

”Sunt un tânăr care vine dintr-o profesie liberală, care îmi oferă un permanent contact cu toate categoriile sociale, înțelegând astfel nevoile, temerile, problemele, aspirațiile și idealurile acestora! Mă bucur că PSD Brașov, prin echipa pe care o are pentru alegerile parlamentare, a reușit să îndeplinească o mare dorință a cetățenilor, aceea de nu avea penali. Să nu uităm că PSD a propus realizarea referendumului obligatoriu, legat de inițiativa ”Fără penali în Funcții Publice”, pe 23 august, dar Dreapta Unită s-a opus pe motiv de pandemie.
Echipa PSD Brașov pentru alegerile parlamentare este formată din oameni determinați, profesioniști în mai multe domenii de activitate: economiști, juriști, antreprenori, profesori, care vor să aducă plus valoare României. Sunt mândru să fac parte dintr-o echipă competentă, calificată, responsabilă și fără penali!” a concluzionat Marius Toanchină, candidat PSD Brașov la Senat.

Articol comandat de Partidul Social Democrat- Organizația Județeană Brașov
CMF: 11200020, Executat de Zeiden Media Design SRL. – portal: www.codlea-info.ro

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic