Marius Dunca: Sesizarea CCR de către Președintele Klaus Iohannis a fost un gest iresponsabil

0
847 vizualizari
views

După decizia CCR este clar pentru toată lumea că Președintele Klaus Iohannis este iresponsabil și dispus să facă orice pentru a câștiga un nou mandat de președinte,inclusiv să sacrifice interesele comunităților locale și, mai ales, funcționarea normală a țării.

Sesizarea făcută de Iohannis la CCR pe marginea bugetului a prelungit cu două săptămâni perioada în care țara a funcționat fără resursele suplimentare ce au fost alocate prin Legea Bugetului pentru 2019.

Este un act de trădare comis împotriva tuturor românilor. Pentru că banii din buget sunt destinați dezvoltării, investițiilor, sistemului de pensii și de salarii și funcționării sistemului public.

Mă întreb cum se va uita Klaus Iohannis în ochii profesorilor, foștilor săi colegi, când le va spune că Educația a fost privată de o alocare bugetară de 30.969,26 milioane de lei, cu  47% mai mult decât în 2018.

Ce le va spune Iohannis medicilor și pacienților, când a blocat o alocare de 4,84% din PIB pentru Sănătate, cea mai mare alocare din istorie pentru acest domeniu esențial?!

Ce explicații ne-ar putea da nouă, brașovenilor, pentru că blocând legea bugetului, a blocat și alocarea de 23 de milioane de lei pentru aeroportul din Brașov?! Mai ales când vorbim de singura alocare guvernamentală de la demararea acestui proiect.

Iohannis nu merită să conducă România! Pentru tot ce a făcut, pentru că a blocat România, Iohannis trebuie să le ceară scuze românilor.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic