Marius Dunca: PSD repară prostiile guvernării PNL. S-a făcut dreptate pentru țăranii români!

0
475 vizualizari
views

STOP umilirii producătorilor autohtoni!

Parlamentul a decis că piețele și târgurile pot rămâne deschise la interior. A fost sancționată astfel decizia aberantă a Guvernului PNL de închidere a piețelor în timp ce supermarketurile rămân deschise.

” Camera Deputaților a decis ieri, în calitate de for legislativ decizional, că, pe durata stării de alertă, piețele agroalimentare în spații închise își vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară. Faptul că parlamentarii PNL și USR s-au abținut de la vot reprezintă de fapt dezinteresul acestor formațiuni politice față de producătorii autohtoni. Decizia PSD de a nu închide piețele este un act de dreptate pentru țăranii români. În ultimele zile m-am aflat în piețe, am discutat cu producătorii locali. Am fost revoltat de ceea ce li se întâmplă. Am inițiat și petiția ” Nu închideți piețele! Nu falimentați producătorii autohtoni!”.
Este criminal să expui frigului și intemperiilor, în pragul iernii, milioane de români, în întreaga țară, pentru că-i silești vândă sau să cumpere în aer liber. Hypermarketurile sunt tot niște hale, ar fi trebuit oare să demolăm și acolo pereții laterali?
Este discriminatoriu să închizi piețele – veritabile supermarketuri românești, unde se vând preponderent produse ale țării noastre – dar să lași deschise supermarketurile, unde se comercializează cel mai mult produse din import. Producătorii locali aduc plus valoare statului român. Avem încă o dată dovada că actualul guvern este mai preocupat de interesul corporațiilor străine, nu de al românilor.
Îi îndemn pe români să iasă la vot pe 6 decembrie, pentru România noastră, a tuturor! O Românie în care cetățenii să aibă siguranța loculului de muncă, a veniturilor, a sănătății, iar copiii să își reia în mod firesc activitatea școlară. Nu este prea târziu să luăm atitudine!”, a declarat Marius Dunca, candidatul PSD Brașov la Senat.

Articol comandat de Partidul Social Democrat- Organizația Județeană Brașov
CMF: 11200020, Executat de Zeiden Media Design SRL. – portal: www.codlea-info.ro

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic