Maratonul Fundației Rafael – Participă și tu!

0
891 vizualizari
views

Maratonul Montan Rafael este un eveniment sportiv și caritabil cu o dimensiune națională. Până la acest moment sunt înscriși 219 alergători din toată țara, profesioniști, semiprofesioniști sau amatori, unii chiar începători, fiecare la una dintre la cele 4 curse destinate adulților: 5 km, 10 km, semimaraton sau maraton. Facând o simplă numărare, nu mică ne-a fost mirarea să vedem că doar 9 dintre cei înscriși sunt codleni.

Ne-am bucurat să vedem că atâția prieteni de-ai noștri din țară vor alerga pentru persoanele cu dizabilități asistate de Fundația Rafael și ne-am spus că ai noștri codleni au amânat înscrierea, fiind mai de-ai casei. De aceea, vă amintim tuturor că doar până duminică vă mai puteți înscrie. Nu e nevoiesă fiți profesioniști în ale alergatului, ci doar să aveți o inimă mare și bună, cum vă știm. Până la urmă, sportul este o poveste frumoasă despre sănătate, bună dispoziție și prietenie. Vă așteptăm pe toți cei care ne sunteți aproape, ori să alergați, ori să mâncăm împreună o tocană și să îi susținem pe alergători.

Veniți și cu copiii, pentru că și ei vor avea probele lor și multe surprize! Mai multe informații despre cum vă puteți înscrie și despre cum se va desfășura evenimentul găsiți pe site-ul nostru: http://maraton.fundatiarafael.org/

rafael_maraton

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic