Manifestatia de protest a trezit constiinta edililor Codlei

4
1.401 vizualizari
views
Protest impotriva afacerii cu parcarile de la Codlea
Protest impotriva afacerii cu parcarile de la Codlea


Manifestatia de protest de la Codlea, care a scos in strada peste 150 de soferi nemultumiti, a avut un puternic ecou in randul cetatenilor, dar mai cu seama in randul edililor orasului. Tardiv, ce e drept, insa cum niciodata nu este prea tarziu sa reparam greseli, consilierii au decis in unanimitate ca este necesar sa faca plangere penala impotriva semnatarilor contractului si vor incerca rezilierea acestuia.  Ramane de vazut care este pretul acestor greseli. Asadar, codlenii au reusit sa trezeasca orasul in ceasul cel din urma.

Protestul de la Codlea a trezit constiinta edililor

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

4 COMENTARII

 1. […] Manifestatia de protest a trezit constiinta edililor Codlei Fri Jan 21, 2011 21:02 pm Manifestatia de protest de la Codlea, care a scos in strada peste 150 de soferi nemultumiti, a avut un puternic ecou in randul cetatenilor, dar mai cu seama in randul edililor orasului. Tardiv, ce e drept, insa cum niciodata nu este prea tarziu sa reparam greseli, consilierii au decis in unanimitate ca este necesar sa […] […]

 2. O invatatura de minte pentru consilierii locali, sa gandeasca bine inainte de a lua o decizie,daca este in favoarea cetateanului este ok, daca nu, sa plece din consiliul local, sa lase locul altuia care intradevar vrea sa faca ceva pentru municipiul Codlea, un bun organizator,un iubitor al orasului cu o viziune creativa pentru viitor nostru.
  Aceasta plangere penala impotriva executivului (primariei) trebuia facuta in noiembrie- decembrie cand cetatenii au fost in sedintele de consiliu si si-au exprimat nemultumirea si au aratat abuzul si ilegalitatea acestui contract.
  Acum cand au iesit oamenii in strada au luat si ei atitudine, cam tarziu domnilor consilieri, oricum se stie ca este o majoritate in consiliu local ,majoritatea portocalie care favorizeaza clientela politica in frunte cu d-nul primar Puiu Popa, care are prioritate in oras la toate vanzarile si licitatiile din Codlea
  Mai sunt si alti doritori sa faca investitii in municipiu, sa-si deschida o afacere ,dar bineinteles nu mai au loc de acest primar, FLAMAND SI POFTICIOS, care crede ca tot ce exista in Codlea i se cuvine.
  Ar cam fi timpul sa pleci d-le primar , ne-am saturat de incompetenta si indiferenta ta, chiar nu te trage nimeni de urechi pentru acest lucru.
  Oricum vom fi cu ochi pe primarie si consiliu local si cand vom sesiza iar o problema grava impotriva cetatenilor vom iesi iarasi in strada,numai ca va avertizam, nu va mai jucati cu nervii nostri.

 3. Salut,
  am 40 de ani,nu cred ca ma cunoasteti,nu am fost la vot niciodata din `91pina acum, nici la alegeri nationale nici la locale si acum imi pare rau.La inceput ne-a condus un buzoian ,amar de timp prin cumpararea voturilor cu apa sus la cimitir la români,cu reţea de apa in tigãnie si asfalt.Ne-au prostit atâta timp încît am crezut cã este ceva normal si nu ai voie sa spui ceva cãci cineva de acolo de sus de la primãrie vegheazã asupra noastrã si totul este bine.Dar iata ca ne-am obişnuit sa fim conduşi de alticineva decît de cineva din Codlea care cunoaşte cu adevarat ce trebuie si cu ce se confruntã codlenii.
  Vine firma tocmai din fundul moldovei sa ia 60-70% din taxe sa ridice masini in Codlea cã aici aşa de nãtãrãi suntem cã nu am fost noi in stare ca primãrie sa facem firmã sã aducem bani la buget.In faţa porţii mele a fost pus semn cu parcarea interzisã.Mã întreb, a fost cineva la mine acasǎ sǎ vadǎ dacǎ spaţiul este locuit dacã am maşinã dacã nu mã deranjeazã cã am primit cadou un semn de circulatie in fata casei?
  Bun asta oricum este ceva relativ nou.
  Sã pun altã intrebare conducerii din CODLEA. POLITIEI si COMUNITARE si MUNICIPALE.
  Vã dati seama ca in Codlea sunt proprietari de pãmint (care platesc toate taxele la zi) in zona Weisel si Ciolpan,cãtre hotarul cu Vulcan si nu au sansã sã-si vadã rodul muncii cãci fratii nostrii de suferintã care stau in zona rezidentialã (sector 18) la iesire din Codlea cãtre cariera dezafectata,au in avutie cai,vaci, zeci de porci ,gãini,si alte bogãtii pe care chiar stau si mã gindesc ,cu ce le cresc cãci pãmintul din aceea zonã este retrocedat mostenitorilor de drept( care isi plãtesc tot ce se cere de cãtre stat si ei de fapt nu au sansa sã-si vada rodul muncii de peste an) iar beneficiarii adicã HOTII sunt necãjitii care cer ajutor social de ani de zile si au avutii de nu se poate.
  Am auzit mai deunãzi o discutie prin care am inteles cã nici apa potabila nu se plateste in acel cartier ,darãmite canalizarea si gunoiul menajer care cine stie unde se duce de atitia ani.Asta mã doare pe mine cã vine vara si rãmin fãrã fin,vine toamna si rãmin fara cartofi si sfecla de pe cimp caci statul de drept si primaria vegheazã asupra noastra sã se asigure cã tiganii au sãracii de ei tot comfortul sã ne fure (cã nu are cine sã meargã acolo -este intuneric,este in cimp,este noapte) si altfel ei de unde sã trãiascã,sã meargã la serviciu?NUUU
  cãci cine lucreazã nu are timp sã cistige.
  ASTA MA DOARE CEL MAI TARE IN SATUL ASTA
  Cu stima si respect pentru Erwin si sper cã cei ce citesc ce am scris eu se revoltã la fel ca mine.

Comments are closed.