Mâncare caldă pentru vârstnici și persoane aflate în maximă dificultate

2
1.942 vizualizari
views

Primăria municipiului Codlea a încheiat mai multe protocoale de colaborare pentru a asigura masa caldă pentru persoanele vârstnice aflate în dificultate, dar și pentru alte categorii de persoane care nu se pot deplasa de la domiciliu, în vederea susținerii acestora. Pentru acest lucru s-au mobilizat voluntari ai Asociației Îngrijire Acasă, Fundația Rafael și Biserica Betel din Codlea.

Primarul Mihai Cîmpeanu spune că administrația a încheiat și un contract de sponsorizare cu Restaurantul Arte din Codlea, care va oferi porții de mâncare caldă persoanelor aflate în maximă dificultate, la domiciliul acestora.

Lista ONG-urilor / firmelor private care doresc să se implice rămâne deschisă.

Numere de telefon utile:
Asistență socială – 0268251652; Primăria Codlea – 0268251202/int 101; Mihai Cîmpeanu – 0742930276

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Alo ziaristi lui peste … ce însesmnă aia….: administrația a încheiat și un contract de sponsorizare cu Restaurantul Arte din Codlea,” …. Ori este COMTRACT …ori este SPONSORIZARE ….ups…

    • De când e știu, nu te-ai mai deșteptat, domnule Cornea. Același om limitat și răutăcios, care vrea să pară interesant și dă cu bâta-n baltă. Formularea corectă este ”Contract de sponsorizare” , așa cum a și fost publicat. Treaba dumitale este să stai acasă!

Comments are closed.