Mâine intră în vigoare noile reguli ale plăților cash!

0
228 vizualizari
views

40 % dintre români nu dețin carduri bancare!

Ba mai mult de atât, mii de bancomate s-au desființat!!

„Nu am susținut această măsură de reducere a plăților cash și este în continuare un motiv de discuții și între colegii mei, dintr-un motiv foarte simplu: nu poate fi aplicată și NU duce la scăderea evaziunii fiscale! Și fac această afirmație în calitate de economist.

Iar întrebarea mea către dl ministru Marcel Boloș este dacă a negociat cu băncile comision 0 la retragere? Sau comision 0 pentru plățile cu cardul de până într-o anumită sumă? Să nu îmbogățim, totuși, și mai mult, băncile!

V-am adresat, și o întrebare scrisă în acest sens.

În țările Uniunii Europene, cea mai mică limitare a plăților cash este de 1900-2000 de euro. Și poți plăti totuși și peste aceste sume, cash, dar în baza actului de identitate sau a pașaportului!!!

De ce să inventăm noi, dle Boloș, măsuri care ne despart de practicile Uniunii Europene?!

Expunerea dvs. din Parlament, nu m-a convins! Dar pentru că fac parte dintr-o echipă, parteneră la guvernare, consider că este atributul partidului din care faceți parte să vă retragă sprijinul politic.

Îmi manifest încrederea că premierul Marcel Ciolacu va interveni și va corecta aceste bareme cu unele realiste pentru plățile cu cash, conform practicilor din țările membre U.E”, a declarat Ana Loredana Predescu.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ