Maidanezii s-au înmulțit.Codlenii se tem pentru siguranța copiilor lor

6
1.589 vizualizari
views

caini comunitari

Tot mai multe sesizări venite din partea cetățenilor arată faptul că aceștia sunt îngrijorați de numărul mare de câini vagabonzi de pe străzile orașului.

Cele mai afectate zone sunt 9 Mai și cart. Măgurii, însă nici Centrul Civic sau Coloromul nu o duc prea bine. Principala problemă ridicată de cetățeni este cea a siguranței copiilor lor. Ți-e și frică să îți mai lași copiii să se joace în cartier, spune o doamnă. Câinii îi latră și îi mârâie pe copii, sunt flămânzi de când au fost închise spațiile de depozitare a gunoiului menajer și la televizor vedem atâtea nenorociri. Noaptea este și mai periculos, ne scrie un cetățean pe facebook. ,,Aș vrea sa văd un consilier local înconjurat în miez de noapte de o haită de câini sau pe primar, să văd cum ar reactiona a doua zi dacă ar scăpa fără să fie mușcat. Sigur că la primărie nu se lucrează schimbul 3″, încheie indignat omul.

O prioritate pentru codleni, un punct pe ordinea campaniei electorale a fiecărui candidat în perioada alegerilor din 2012, înființarea unui adăpost și ridicarea câinilor fără stăpân de pe străzi pare a fi tot mai departe de concretizare. Care sunt perspectivele, de ce a trecut un an și încă nu avem adapost pentru maidanezi, ce presupune acest proiect rămas la stadiul de ,,,vise, taică”, vom încerca să aflăm curând.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

6 COMENTARII

 1. si prostii s-au inmultit si pt asta nu mai faceti atata propaganda Legativa de hoti si talhari pentru suguranta copiilor vostri

  • Corect !si prostii s-au imultit in frunte cu tine ,dar pentru maidanezi trebuiesc luate masuri urgente nu sustin sa fie omoriti dar sa fie luati de pe strazi locul lor nu este pe strada.Pina acum se luau ditr-o parte si se ducea in alta si s-au imultit al naibi de tare ,trebiuie facut ceva.

  • Daca „nu fac rau la nimeni” ia-i tu in casa si hraneste-i.
   Cainele trebuie sa aiva stapan si punct. In toate tarile civilizate cainii sunt sterilizati pentru a nu se inmulti. Se stie foarte bine ca un caine maidanez traieste in medie 2 ani (daca are noroc). Daca i-ar steriliza pe toti si le-ar da drumul inapoi pe strada in maximum 2 ani nu ar mai exista caini fara stapan pe strada.

 2. Desi imi pierdusem speranta ca pe pagina codlea-info vor mai aparea si critici la adresa primariei, sunt placut surprins de aparitia acestui articol.
  Si vreau sa cred ca vor aparea si in viitor ca si (acum 2-3 ani) articole obiective si critice. Sper ca Ovidiu sa inteleaga ca respectul si numarul cititorilor, cresc proportional cu valuarea obiectiva si interesele oamenilor din comunitate fata de asteptarile conducerii orasului. Bineinteles ca si realizarile pozitive ale primariei sunt in atentia si interesul comunitatii. dar criticile constructive, aduc o presiune pozitiva asupra primariei.
  Ca si PROMISIUNILE electorale, problemele orasului sunt nenumarate si trebuiesc amintite.
  Drept este ca si 5000 de cititori au 5000 de pareri diferite. A-i impaca pe toti este greu, dar este evident numarul mic al articolelor „sub lupa”.
  La subictul articolului pot spune ca in toata tara nu avem problema cainilor maidanezi ci problema oamenilor care au creat aceasta problema. Acesti caini nu s-au ivit din nimic. S-au inmultit pt ca s-a lasat sa se inmulteasca.
  Maidanezii de azi sunt copii strazii de maine, nu trebuie extirpati ci trebuie ajutati. Faptul ca musca este instinctual ci nu rautate.
  Gasesc oarecum pervers ca politicienii fac polemica si se profileaza pe spatele unor biete animale. si inaite de alegeri au un subiect pe care il pot pune in valoare promitand ca se vor ocupa de aceasta problema. Asta auzim de 20 de ani, inainte de fiecare alegeri sau dupa fiecare plangere sau accident.
  Inteleg pe toata lumea care are frica de aceste animale, insa nu animalele sunt de vina! Devina este conducerea comunitatilo) care nu fac nimic sa ii stranga de pe strada.
  Toate cele bune!

Comments are closed.